Veckan som gått

Underbart väder, hoppas verkligen sommaren är på gång. Förra veckan åkte vi till Skyrup med massa hästar. Bobo o Carma kvalade klart till Falsterbo på torsdagen o hoppade superfint, även Öländskan var felfri i sin 1,20 o Vita Nova o en pigg Groda hade 4 fel. På fredagen var det Tomas tur, han hoppade felfritt 1,35 o var plac, red så fort att tårarna rann när jag kom ut, tänkte en stund för mig själv att det här måste räcka långt, sen visade sig att den som vann red ca 10 sekunder snabbare, hehe, men blir lite fartblind fast på andra hållet när man mest hoppar unghästar, hur som, han kändes riktigt fin, hoppade vatten lätt som en plätt fastän jag inte hoppat de i år. Red även Cotte, en gammal bekant jag sålde för några år sedan som nu ska säljas igen o kommer till försäljning till mitt stall när 3åringarna åkt hem efter 3års testet, han hoppade felfritt i 1,25 o kändes precis som han gjorde när jag hade honom. På lördagen hoppade Tomas 1,40 o hade 4 fel, kom lite "flying" på en oxer o jag borde tagit en förhållning lite tidigare, Carma hoppade 1,30 o hoppade felfritt o galet fint, den svåraste 1,30 vi hoppat, älskar den hästen. Cotte var åter igen felfri 1,30 o Grodan dubuterade 1,30 med 4 fel, hoppade sjukt fint o noggrannt, kom lite nära in i andra kombinationen o fick med mig A, är supernöjd med honom. Bra helg helt enkelt!

I onsdags var vi i Lund på Kvällshoppning, Öländskan kvalade klart till Falsterbo o hoppade strålande, vänder ut o in på sig själv, vilken häst. Vita Nova hade 4 fel o även Grodan men superfina rundor.

På torsdagen hann jag med att fylla år, vi grillade o umgicks lite på kvällen, fick många fina presenter o det blev en härlig kväll.

I helgen blev de "bara" tävling en dag, tog ut Vita Nova till Trolleholm, var felfri på hinder men ett tidsfel i 1,20, hoppade galet bra, älskar verkligen min vita prinsessa. Hon har så lätt för sig o öronen är alltid framåt, en riktig arbetsmyra.

Vi har bestämt oss för att seminera Liselott med Kannan, kan nog bli häftigt, Kannan - Cardento - Quidam de Revel - Irco Mena. Jullis min gamla svårklasshäst e: Robin Z - Furidant är dräktig med Balou du Rouet på andra kollen, nu håller vi tummarna för att det sitter kvar, hon har en tendens till att kasta, hade varit så kul om hon ville behålla det, förra året gick hon tyvärr tom.

Imorn är det måndag, 3åringarna ska göra sitt sista pass inför 3års testet, på tis har jag en vision att åka till Sofia o Royne o hoppa 4åringar, dom ska tävla nästa helg, Pappa ska iväg på klinik med en häst, det ska ridas, styla 3åringar osv, full rulle som alltid.

Ha en trevlig kväll!

Bild på Vita Nova som gärna vill ta av sig lindorna på natten, därför får de bli vet wrap över det som "sticker ut", prinsessan. 

image.jpg