Regn, regn o tävling i Stävie o Älmhult

Fy vad tråkigt väder det är, det regnar i stort sett varje dag, börjar bli rätt trött på de, men men så är det. 

3åringarna gjorde sin sista hoppning inför 3års testet i måndags o alla hoppade riktigt fint, så nu är det bara att få dom lite mer i trim, vi rider dom en dag, lösgalopperar två o longlerar en, veckan innan blir det lugnt, mest skrittmaskin, hage o massa havre. 

I helgen var vi i Stävie på lördagen, Leif hoppade en 1,10 med 4 fel, han har haft en vrickning o är tillbaka efter ett litet uppehåll, hoppade glatt omkring o var styrningen funkade bättre än jag trodde, Leif är en häst med stor kapacitet men har svårt med sin stora valpiga kropp, tror att nästa år kommer han blomma ut. Bobo hoppade en 1,20 o var felfri o superfin, likaså Carma, superfin o felfri 1,30. 8:an var felfri 1,10 o hoppade stort o luftigt, debuterade 1,20 o hade en bra känsla när jag gick in på banan, hon hoppade alldeles sjukt högt över dom första hinderna o smet sedan ut från kombinationen på B, jag valde att utgå för att inte skrämma henne, hon är en otroligt ambitiös häst så det var ett klokt val tror jag, nu går vi tillbaka o hoppar lite fler 1,10.

På söndagen åkte vi med tre 4åringar till Älmhult, Bella hade 4fel, Ice felfri o bruna Nova lurade mig en gång på hinder nr 2 o sprang förbi en gång, sånt som händer, är väldigt nöjd med 4åringarna som växer med sin uppgift.  Nästa gång blir det 1,00 debut. 

I helgen blir det tävling fyra dagar med 9 hästar

Nu dags o packa för imorgon

Trevlig kväll!