Slut på semestern

Då var det slut med sovmorgon till 7 =)

I helgen satte jag igång fem st 5åringar som gått på bete i en månad, jag vet att jag tjatar om hur viktigt det är med vila för den unga hästen o det kommer jag fortsätta att göra för ALLA fem känns så otroligt fina nu efter vilan. Poletten har liksom ramlat ner, huvud o kropp börjar koppla ihop, dom känns mjuka i kroppen, liksidiga, bäriga, fräscha o glada. Det kommer bli en roligt höst det känner jag på mig.

Vad har annars hänt? Den nya tjejen Katta 6årigt fölsto e: Baltimore - Cortez har visat sig vara en riktigt fin tjej men som behöver matchas långsamt eftersom hon är 1,80 hög, ja ni läste rätt, fast det märks inte alls i hoppningen där hon har väldigt lätt för sig, men som många Baltimore har även hon en räv bakom örat =) Följ mig gärna på Instagram: saransara84 där ligger filmer på henne.

Pappa fick förresten halva örat avbitet av vår stygga 3åring på betet, just nu är han inte värd många kronor men det gick bra o är påsytt igen, livet på landet som jag brukar säga =) 

Bonbon var redan lite knubbig innan o nu är det inte direkt bättre  

Bonbon var redan lite knubbig innan o nu är det inte direkt bättre  

Anja var en stallkatt men nu har hon flyttat in o gillar bäst att ligga i påsar  

Anja var en stallkatt men nu har hon flyttat in o gillar bäst att ligga i påsar