Falsterbo

Då var årets Falsterbo över. Hästarna har varit superduktiga. Quintendra hoppade med 5 fel första dagen, så här i efterhand skulle jag tagit bort ett galoppsprång på sista linjen för jag kom lite nära, andra dagen var hon felfri på stora banan o hoppade magiskt fint, helt galet försiktig är vad hon är. Ice var felfri första dagen på stora banan o tog det hela med ro, som om han aldrig gjort något annat än hoppat på stora arenor. Andra dagen fick han ett litet bakbensfel på hinder 8, men jag kan inte vara annat än nöjd med honom, han hoppade fantastiskt fint o jag är så stolt över honom. Min vita Nova hade två nedslag första dagen, framridningen var inte optimal för henne, var hästar överallt o jag kunde inte "rasta" henne så jag tror både hon o jag var lite övertaggade inne på banan, gränsen mellan övertaggad o pigg o fräsch är hårfin med henne. Andra dagen var lite mer koncentrerad o hon var felfri på stora banan o hoppade alldeles förträffligt, hon är bara bäst min fina tjej. Nu har Ice åkt hem för en månads sommarbete, Quintendra tar det lite lugnt, inte vila helt eftersom hon är till salu o min Vita tjej får fyra veckors semester i hage o skrittmaskin, hon ska även åka till Jonas Tornell för koll, jag beställde de redan innan Falsterbo då jag känt att hon dragit lite åt vänster, succesivt mer o mer o min magkänsla säger mig att det kan vara något litet som Dr Jonas kan fixa.

Hur som helst, jag är jättenöjd med hästarna o för mig är dom världens bästa. Även tack till alla i teamet, mina hästägare, Robin, Ellinor, My, mamma, Pappa o min tränare Maria Gretzer som för övrigt vann 6års Finalen, sjukt kul.

 

Min stjärna  

Min stjärna  

Glatt humör efter felfri ritt, fina Quintendra med sin ägare Liselott  

Glatt humör efter felfri ritt, fina Quintendra med sin ägare Liselott  

Ute på tur  

Ute på tur  

Grymma Ice efter en felfri ritt  

Grymma Ice efter en felfri ritt