Galna maj fortsätter

Dålig uppdatering jag vet, men snart börjar det lugna ner sig, bara juni också =)

Här ska ni få en uppdatering om alla ministjärnor:

Bonbon fortsätter hoppa 1,10 klasser, känner inte att han är redo för 1,20 än, han är fortfarande väldigt valpig i sin kropp, hoppar felfritt o 4fel, oftast är nedslagen mina då jag inte ger honom den balans han behöver, ett par tävlingar till sen ska han gå på bete, likadant gäller Bruna Nova, hon var felfri 1,10 i Trolleholm för två veckor sedan o sen släppte jag henne på bete, ganska sjukt att det ringde en kund på henne o jag tyckte beskrivningen vad kunden ville ha passade bra in på Bruna Nova så jag tog in henne dagen innan kunderna skulle komma o red o hon har ALDRIG känts så fin, kunden kom dagen efter o självklart sa jag att hon vilar så det går bara hoppa några små skutt med henne, o som hon hoppade, wow känsla! Jag är övertygad att den unga hästen behöver massa vila, både i kropp o knopp, längtar till juli när jag ska sätta igång henne, nu vill jag inte ens sälja =)

Lillekalle har debuterat 1,20 o samma sak gäller honom, han är inte riktigt klar i kroppen, men efter debuten är jag övertygad att det är en Svårklasshäst, galet fin känsla!

Dom allra minsta dvs 4åringarna har nu gjort tre tävlingar, två st 0,90 o en 1,00, grymma Hugo har varit felfri alla o bästa Charlie har hoppat 4+0+4, båda två har visat magisk hoppning o jag längtar tills augusti när jag ska få börja rida dom igen, nu ska dom bara gå o lata sig på betet, det har dom verkligen förtjänat. Många har frågat om jag inte inte ska rida Falsterbo kval med dom, absolut inte säger jag, det är alldeles för tidigt för en 4åring att gå där, dom ska nog få hoppa tillräckligt i sina liv ändå.

Ice har kvalat till Falsterbo, lätt som en plätt hoppar han runt 1,20 o han skämmer bort mig med felfri rundor, finaste killen.

Grymma Quintendra är också kvalad till Falsterbo, wow vilken häst, så grymt försiktig!

Leif däremot har hoppat dåligt nu två tävlingar i rad, dragit extremt mycket till höger o jag litar på mig magkänsla att något inte stämmer, så på ons ska han åka till Jonas Tornell o kollas igenom, tråkigt men så är det ibland med hästar, jag "hoppas" det är något som stör honom o att min magkänsla är rätt för vi var bra på G där ett tag men nu är vi inte det alls.

Min vita prinsessa Vita Nova är också kvalad till Falsterbo, hon ger mig rysningar o jag är helt kär i henne, bästa tjejen i världen, visar upp magisk hoppning o 1,30 känns så otroligt lätt för henne, I love her!

Tor börjar också hitta formen, han har debuterat 1,10 med 4fel o börjar visa "riktig hoppning", kul, jag gillar Tor, han kommer blomma ut, förr el senare.

Ture har debuterat 1,20 felfritt, nästan för bra för att vara sant, wow vilken häst, han var bara precis inriden innan han kom o har gått från 0,90 till 1,20 tre månader, snacka om kometkarriär, är så himla glad för Familjen Bladhs skull, med rätt matchning är deras egna uppföding kanske en ny Casello.

Grodan har hoppat felfritt 1,30 o gör det extremt bra, har till o med fått ta mantag ibland för när Grodan trycker till då flyger vi, världens finaste.

Essi gör också kometkarriär, har gått från att vara sjukt spänd i 0,90 klass till avspända o kaxiga felfria 1,20, grym häst det där.

Ny i gänget är Rolle, en 6åring e: Jaguar Mail - Voltaire. En kaxig kille som slår sig själv på bröstet, sjukt försiktig o spänstig, imorgon ska han få tävla i Gärds o på sön har vi 3års Test med tre st.

Just ja, jag har köpt Liselott, stoet som fick Kannan fölet i år, Chili con Kannan, hur coolt namn är inte det då, känns riktigt kul o jag är jätteglad att jag fick köpa henne. Cardento - Quidam de Revel - Irco Mena, häftigt!

Det är något varje dag, förra veckan tävlade vi 5 dagar, denna vecka 3 dagar, någonstans där emellan har jag fyllt år, borde ha hunnit städa men de får vänta till nästa vecka, jag hinner iallafall äta o sova litegrann iallafall =), men jag klagar inte, jag skulle inte byta ut mitt liv mot någon annans, jag känner mig lyckligt lottad även om jag önskat några fler timmar på dygnet =)

Ha en trevlig helg!

 

 

Min finaste tjej Vita Nova  

Min finaste tjej Vita Nova  

Chili con Kannan, åh så söt men en riktig gangster

Chili con Kannan, åh så söt men en riktig gangster

Vår grymma hovslagare Magnus Lindqvist  

Vår grymma hovslagare Magnus Lindqvist  

Betessläpp, ses i oktober  

Betessläpp, ses i oktober