Min finaste Tomas är såld

Idag vinkade vi av min älskade Tomas som är såld. Han kommer få det jättebra men lite vemodigt var det allt i morse. Tack för allt, så mycket glädje han gett mig, nu ska han få glädja en annan tjej, som dessutom red honom jättebra o både hon o hennes familj var hur gulliga som helst.

Innan avfärd mot Enköping  

Innan avfärd mot Enköping  

Trivselfläckar på Tomas, hoppas han kommer trivas lika bra i sitt nya hem  

Trivselfläckar på Tomas, hoppas han kommer trivas lika bra i sitt nya hem  

Ibland tog sig Tomas friheten att krypa mellan trådarna, han gick aldrig längre än till gräsmattan, där var ju gräset mycket godare än i hagen

Ibland tog sig Tomas friheten att krypa mellan trådarna, han gick aldrig längre än till gräsmattan, där var ju gräset mycket godare än i hagen

Vi har många fina minnen ihop jag o Tomas

Vi har många fina minnen ihop jag o Tomas

Finaste

Finaste