Kvalitetstävlan, såld häst, Skyryp o Dagstorp

En hektisk vecka är snart över. I torsdags var vi först i Skyrup med Grodan o Carma. Carma gjorde sitt genrep inför unghäst VM, sista hindret ner i 1,30, mitt fel, tappade lite energi o hon puttade ner bakbomen, känslan var super, hon är så fin. Var en internationell banbyggare som byggde o vi fick en rejäl bana att bita i, ingen felfri 6åring i klassen så jag är supernöjd. Grodan hoppade 1 o 2 super, 3:an rev vi bakbommen på oxern med bak, ett fel han vanligtvis aldrig får, efter det hoppade han 4:an o höll på att slå runt, valde då att utgå, han ska inte behöva ta i så mycket o ev bli skrämd, han har inte riktigt känts som vanligt dom två senaste tävlingarna o vi har valt att åka ner till Jonas Tornell för en check, tur man känner "sina" hästar så väl, han är verkligen en ambitiös häst men jag kände både förra o denna helgen att det är något som stör honom.

Efter vi kom hem från Skyrup var det bara att lasta om o på två unghästar för att åka till Dagstorp på kvällshoppning, Tor hoppade 0,90 felfritt o var jätteduktig, även Oskar var duktig o hade 4 fel i 1,00.

På fredagen var det dags för Kvalitetstävlan i Bollerup. Bruna Nova var först ut, hon fick Hoppdiplom, älskade hjärtat, så fint hon hoppade. Fick även en 8:a på typ, dom tyckte hon var en modern o sportig typ, kul o höra. Efter Bruna var det dags för Ice o han hoppade helt MAGISKT, 9 - 9,5 o direktkvalade till Finalen i Flyinge, dessutom var hans den högst bedömda hopphästen o vann, hur kul som helst, finaste Ice, vi var alla så otroligt glada o stolta över honom. Riktigt kul är det också att få höra att båda hästarna var väl visade, något som betyder mycket för mig, sen att vi fick 6:or på gångarter, det är ju en helt annan historia =)

Conticki är såld o har lämnat stallet, kom till en jättetrevlig tjej o de kommer säkert bli hur bra som helst.

Nästa vecka har vi Semifinal för 4åringarna, fölvisning, Kvalitetstävlan igen o "vanlig" tävling, full rulle som vanligt.

Finaste Bruna Nova

Finaste Bruna Nova

Stjärnan Ice  

Stjärnan Ice  

Vätskekontroll mellan hästarna

Vätskekontroll mellan hästarna

Tomas undrar varför lunchen är sen

Tomas undrar varför lunchen är sen

Rebeckas häst Challe har hittat äppelträdet i hagen o var inte alls pigg på att komma in

Rebeckas häst Challe har hittat äppelträdet i hagen o var inte alls pigg på att komma in