Ljungby o Ystad

I fredags var vi i Ljungby med 6 hästar, jag gillar verkligen den tävlingsplatsen o åker dit varje år. Alla hästarna hoppade super. Öländskan, Conny, Vita Nova o Leffe hoppade felfritt o Blossi o Bobo hade 4 fel, lite extra glad var jag allt över Leffes prestation, att han skulle vara felfri 1,20 var så otroligt roligt, han kommer bli en superfin häst nästa år, gillar honom så mycket o har alltid trott på honom, även lite extra glad för min vita prinsessa som visade galet bra hoppning.

På lördagen var vi i Ystad med fyra st fyraåringar, el Oskar är ju 5 men han är som en 4åring då han inte gjort så mycket. Ice kändes mycket mera avspänd o jag var riktigt nöjd med honom. Tor rev ett men börja visa "riktig" hoppning, jag tror mycket på honom o han visar en otrolig coolhet o avspändhet i tävlingssammanhang. Oskar hade 8fel, var lite spänd i början med slappnade efter hand av. Hade även med min nya fina tjej, 4 fel på sista hindret, fick verkligen hjälpa henne dom sista två hinderna då bensinen tog slut efter hinder nr 6, dom är för goa dom där små 4åringarna, från att kunna var galet pigga, nerverna utanpå o stökiga på framhoppningen till att helt plötsligt bli helt slut o knappt orka ta sig runt 9 språng inne på banen, så mycket dom ska lära sig, framförallt lära sig vad som ska lägga energin på.

Nöjd Leffe efter en felfri runda

Nöjd Leffe efter en felfri runda