Falsterbo

Då var vi hemma från Falsterbo, Bobo hoppade 4+8, är jättenöjd med honom, hoppade mycket bättre andra dagen, var verkligen ingen 8fels runda tyckte jag, rena fina språng o jag fick en fin känsla, han har varit felfri alla starter utom en o nu i Falsterbo så jag kan inte vara mer än nöjd med honom. Öländskan hoppade 4+0 fel, rev första hindret i första kvalat, tittade lite ut mot utgången o blev lite okoncentrerad, ett såkallat "unghästfel", hoppade som vanligt grymt försiktigt, andra dagen var hon fantastisk, felfri o hoppade som en miljon fast på ett mer avspänt sätt än tidigare. Carma hoppade som den stjärna hon är första dagen, felfri, i andra kvalat hade vi 8fel, både A o B i trekombinationen, såhär i efterhand tog jag nog ett extrasteg in, skulle vågat galoppera lite mer in, men visade som vanligt fantastisk hoppning, tror hon är en superstjärna.
Är jättenöjd med Falsterbo, alla hästarna har tagit tävlingen o arenorna med ro, ingen åkte därifrån med dåliga erfarenheter utan alla fick istället med sig massa värdefull rutin för framtiden. Nu blir det några veckors välförtjänt paus i hagen sen kör vi igång o tränar igen. 

Bobo myser i sin box

Bobo myser i sin box

Sötisen Quintendra

Sötisen Quintendra

Finaste Carma

Finaste Carma