Sommar o sol

Sommaren verkar äntligen vara här, nu ska det klagas på hur varmt det är att rida, skoja =) . Tar dock lite tid att vänja sig, från dunväst till linne bara på några dagar.

I helgen var vi i Åsbo Ryttarförening.  På lördagen var det 4åringarna som var iväg o hoppade 1,00 felfritt, duktiga, nu är det bete för dom hela juli. På söndagen åkte vi igen, denna gång med 5 o 6 åringar. Vi hade med oss flera debutanter. 8:an debuterade 1,15 o var felfri, visade riktigt fin hoppning, är så glad för henne. Conny 5år debuterade 1,20 felfritt, oj vad han hoppa, helt galet, var nästan "för bra", han har verkligen blommat ut. Min egna 5åriga Leif debuterade också 1,20 o rev sista hindret, är nöjd med honom, en stor häst med mycket kapacitet men också mycket jobb kvar. En guldstjärna fick även Blossi som debuterade 1,30 felfritt, hoppade verkligen jättefint, en häst som alltid gör mig glad, en riktigt kanonkula att rida, positivare häst får man leta efter.

Denna vecka blir hektiskt, som vanligt får man väl nästan säga, även om 4åringarna är på bete har det kommit en ny saluhäst o efter Falsterbo ska det komma någon till, ingen rast ingen vila, el jo faktiskt, har bestämt mig för att veckan efter Falsterbo ska jag ha semester, känns helt galet, inte bestämt mig vad jag ska göra än, hade helst sovit en hel vecka men tror att det ev kanske lutar åt en sista minuten, men som sagt detta är bara min vision, är glad att även mina hästägare pushar att jag gott kan ta mig en veckas semester, juli är ju faktiskt ganska lugnt. Det blir tre hästar som hoppar Falsterbo, spännande, vi åker på sön o stannar till tis.

Idag var veterinären o gjorde vid fyra hästars munnar, perfekt o göra det nu när dom ändå bara ska vila  

Idag var veterinären o gjorde vid fyra hästars munnar, perfekt o göra det nu när dom ändå bara ska vila