Glad Påsk

Påsken har faktiskt varit rätt lugnt på tävlingsfronten, har mest lagt fokus på markarbete o galoppträning under veckan o faktiskt inte hoppat något alls förutom med 4åringarna som för övrigt ska tävlingsdebutera om tre veckor, alltid lika spännande, målet är alltid komma i mål på ett el annat sätt första gången småttisarna är ute, det är krav nog =)

Men helt tävlingsfritt kunde jag såklart inte ha utan åkte till Helsingborg med Tomas på annandag påsk o hoppade två klasser, en 1,35 o en 1,40. Hade 4 fel i både, kände att jag inte alls red bra, kom inte alls igång o hade för dålig galopp, men Tomas är en stjärna o hoppade glatt runt ändå, 4 fel är såklart inte dåligt, är jättenöjd med hästen men inte med min prestation, nu lägger vi innesäsongen på hyllan o om två veckor börjar utetävlingarna, äntligen!