Tävling i Lund

Förra helgen åkte vi till Lund både lördag o söndag, på lördagen var det unghästarna som var där o alla hoppade superfint, jag är så glad för alla, dom är så positiva o vill verkligen göra rätt vilket är en av dom viktigaste egenskaperna man kan ha.

På söndagen var det Tomas tur, han gjorde en felfri runda 1,30, var noggrann o kändes avspänd men fortfarande pigg, till 1.40 kändes han fortfarande pigg o avspänd o hoppade även där en felfri runda, jag blev så himla glad, inte så ofta hag hoppar "stora" klasser längre, det var för mig en svår 1,40, 11 hinder, 14språng, eftersom det var en A:1a o inte så många felfria blev man placerad på att vara felfri i grundomgången så vi valde att avstå omhoppningen, dels för att han gått en klass innan o dels för att jag kände att att jag inte är någon snabb omhoppningsryttare o var precis lika glad för en 11plats, världens bästa Tomas.