Sydslätten

image.jpg

I helgen har vi varit på vad som kan vara Sveriges kallaste tävlingsplats, Sydslätten, där blåser alltid stormvindar, slår aldrig fel. Hur som helst var alla hästarna felfria så det vägde helt klart upp vädret, hade 6t med mig uppdelat på två dagar. 5åringarna hoppad 1,10 o 6åringarna 1,20, känner ingen stress att ta nästa steg upp än, jag brukar oftast debutera en höjd högre utomhus, nu gäller det mest att få dom att hoppa avspänt genom kroppen o tycka det är kul o lätt, för större lär komma förr el senare. Även en gammal bekant följde med, Choko (som är på bilden) 9år e: Cuper - Nebraska, hon står i träning hos mig för en tid, jag hade henne från 4-6år o vi startade både red både Falsterbo o Breeders tillsammans innan hon blev såld, hon hoppade iallafall också 1,20 o var felfri o kändes precis som "gamla vanliga Choko" , riktigt kul, har alltid gillat henne, riktigt häftig häst. Extra kul var det att alla härliga hästägare var på plats o tittade på sina hästar, kan helt klart säga att jag har världens bästa hästägare.

Imorn är det dags för löshoppning, 3åringarna har haft paus i några månader men snart är det dags att snurra igång på "allvar" igen inför kommande 3års test

Trevlig kväll!