Åstorp två dagar

image.jpg

Förra veckan var vi två dagar i Åstorp o tävlade, på fredagen var det unghästar o vi hade 4st med oss, alla hoppade fint o särskilt nöjd var jag med Carma som jag ändrat lite ridning på. 

På lördagen var det Tomas tur, han var felfri 1,30 o kändes riktigt fin, noggrann o pigg utan att vara spänd, i 1,40 rev vi tyvärr nr 1 o 2, vi var inte alls igång, en rejäl olycka hände precis innan det var min tur o tävlingen avbröts så det blev ett uppehåll o tyvärr hann både jag o Tomas bli lite urladdade, sånt som händer men såklart tar jag på min nedslagen själv, borde snurrat igång både han o mig själv lite bättre. 

Nästa tävling blir Lund, hoppas på bättre väder, vi har lyckats pricka in dåligt väder varenda tävling i år :) 

På bilden är Rut, e: Callahan VDL - Cortus som var felfri båda sina klasser, duktig tjej.