Vellinge

I helgen var vi i Vellinge med 9 st hästar, många starter o långa dagar men alla skötte sig.  

Bobo som är till salu imponerade o var felfri i debuten 1,10 o hoppade riktigt fin, hoppar som en typisk " baloubet" häst, snabb i fram o sparkar ut bak. Kul för den som kommer köpa honom, en härlig häst som verkligen vill göra sitt bästa hela tiden.  

Korken hade ett nedslag o hoppade riktigt fina språng men ridbarheten var i helgen inte den bästa, har laborerat lite med bett men inte riktigt hittat ett som han trivs med, får trimma vidare för fy vilka monstersprång han gör, jag måste bara få honom att hitta sin egna balans o bärighet, mer styrkejobb helt enkelt. 

Doris ett 7årigt sto e: Feliciano - Convoi som jag bara hoppar o tävlar var vild o pigg men hoppade fint i sina klasser 1,10 och 1,20, hon har utvecklats mycket sedan förra året, hoppar rakt o känns starkare i kroppen, kul.  

Carma gjorde sin första tävling med mig, 1,20 o gjorde det på ett väldigt bra sätt, riktigt fin häst. 

Grodan boll hoppade som den stjärna han är, ibland lite "för bra", man blir så glad av att rida honom, en häst med så mycket karaktär.  

Öländskan hoppade 1,00 o var felfri, hoppade superfint, en häst jag tror väldigt mycket på, är försiktig, spänstig o snabb från backen.  

Conny hoppade också 1,00, Nalle puh som han ibland kallas för stressade inte upp sig trots storm o kallt väder, gjorde en felfri runda o hoppningen var fantastisk. 

Leffe hade 4 fel, hoppade fint o dessutom var han helt ok att komma upp på, Leffe kan ibland vara rätt stökig men han höll sig någorlunda på mattan tycker jag, tror att om ett halvår el nästa år är han en riktig stjärna.  

Min fina vita Nova hoppade som vanligt väldigt fint men tyckte det var lite läskigt att hoppa intill väggen, något vi får träna på.  

Är verkligen glad för alla "mina" hästar, känns riktigt kul att ha så fina hästar att jobba med. 

Nu är det dags för en dusch sen hopp i säng