Såld häst, tandläkare, vet check, Stockholm, inridning, nya hästar o inhopping av 3åringar

Jag brukar alltid säga att efter Breeders lugnar det ner sig, så brukar det vara men i år har det än så länge varit full rulle.

Först o främst vinkade vi av Solis, val 5år e: Quintender - Cardento - Maraton som är såld till Stockholm. Elin som köpte honom har köpt en häst av mig innan o kom tillbaka o frågade efter en till, kul med nöjda kunder, hon rider jättebra så jag tror det kommer bli hur bra som helst. Solis är en jättefin häst som nu kommer få väldigt bra förutsättningar att utvecklas.

Efter Breeders tog vi hästarna till Jonas Tornell o Johan Lenz, några var det lite småfix på men över lag var alla i fin form o både Jonas o Johan tyckte dom såg fina ut, kul. 5åringarna som inte är till salu får nu precis som 4åringarna vila enda fram till januari, skönt för dom, ser ingen anledning till att sitta o nöta mer, vi körde även tandkoll på alla vilket vi gör en gång per år.

Det har kommit lite nya hästar i stallet. Ture 4år e: Chairman la Silla - Convoi, ägare o uppfödare Familjen Bladh som även äger Tor o Oskar som jag har i träning, Bertil 3år, en dressyrhäst som är här på inridning samt Parid, en läromästare som gått 1,30 som är till salu.

My har börjat rida in första tvååringen o det går som tåget, hon är grym, redan hängt efter en vecka. 3åringarna har börjat sin inskolning i hoppvärlden, bland det absolut bästa jag vet på hösten är just att hoppa in 3åringarna, hur tar dom sig an hindret, är dom modiga, försiktiga, är känslan bra, kraftfull, snabb, långsam osv. Än så länge är jag mycket nöjd iallafall.

I alll stress hann jag faktiskt åka tre dagar till Stockholm för att hälsa på en av mina bästa vänner Emilia, vi gick på I love musicals i Globen o det kan jag definitivt rekommendera, jag älskar Peter Jöback =)

 

 

Min prinsessa dansade igenom vet check ua hos Jonas Tornell  

Min prinsessa dansade igenom vet check ua hos Jonas Tornell  

Lina från Klagstorps hästpraktik är grym på tänder  

Lina från Klagstorps hästpraktik är grym på tänder  

Såld, fina Solis  

Såld, fina Solis  

Ture med sin ägare Maria  

Ture med sin ägare Maria  

Bertil 3år e: Bellagio - Don Primero - Magritte, en riktig snygging

Bertil 3år e: Bellagio - Don Primero - Magritte, en riktig snygging

Emilia o jag i Globen, en riktigt bra föreställning

Emilia o jag i Globen, en riktigt bra föreställning