Älmhult, Åsbo, dressyrträning o OS

Förra helgen var vi i Älmhult tors, fre o lör. Bonbon debuterade 1,20 felfritt, fy vad glad jag är för honom, han slog till med ytterligare en felfri 1,20 på fredagen o på lördagen var han trött men kämpade o fick 4fel på sista hindret, som han utvecklats på senaste tiden min tjocka fina godisbit. Ture hoppade felfritt en dag o 4fel andra dagen o är nu färdigkvalad till Breeders, riktigt kul, det är verkligen en klasshäst! Bruna Nova hoppade felfritt två st 1,20 o hade 4fel i en, älskade häst, som hon utvecklats, jag är glad att jag litade på min magkänsla o att jag bara gett henne mer tid. Tor kämpade på i spöregnet o hoppade en 1,10 med 4fel, det blir bättre o bättre för varje tävling, kul! Lillekalle hoppade två st 1,20 med 8fel o 4fel, det är fortfarande mer dressyrjobb kvar på honom, men vi trimmar vidare, finns inga genvägar. Leif hoppade 1,30 första dagen med ett nedslag o en volt, jag red som en amatör o tappade bogen in i kombinationen o styrde ut, dag två hade han 4fel, stor guldstjärna till honom, även fast han är stökig o bökig älskar jag honom, oändlig scope men fortfarande måste alla bitar falla på plats, men vi är på god väg. 

På söndagen åkte vi till Åsbo med 4åringarna, felfritt i 1,00, magisk hoppning på både med ack så stökigt på framridningen, dom har ju inte tävlat sedan maj så dom var riktigt taggade, pigga, glada o näst intill vilda, men det gör mig inget alls, dom är faktiskt bara 4år.

Passar på att åter igen tacka mitt grymma team som får cirkusen att fungera både på tävling o hemma, Ellinor, Robin, Anna, My, Pappa o mamma. Ni är grymma!!!  

I veckan har jag tränat dressyr i Flyinge för Olof Axelsson med Lillekalle o Hugo, riktigt bra träning o var trötta alla tre, imorn blir det Lund med 4åringarna, då ska Lillemannen också få följa med.

Har även kollat på hoppningen på OS, vilka hästar, o vilka ryttare, tråkigt för sporten när vissa piskar sina hästar både över hindrena o efter dom blivit uteslutna =(, ännu tråkigare när dom ska skylla ifrån sig på ett el annat sätt i media. För oss som är insatta i sporten ser det riktigt hemskt ut, men tänk då dom som absolut inte är insatta, dom måste tycka det är vedervärdigt, själv rider jag nästan alltid utan spö =)

Ha en trevlig kväll!

 

Jag, Pappa o Bruna Nova, glatt humör  

Jag, Pappa o Bruna Nova, glatt humör