Åsbo dag 2 o Italien

I söndags åkte vi tillbaka till Åsbo med fyra hästar. Både Leif och Conny hade vardera 4fel i 1,20, men känslan var bra, ridmässigt var det Connys bästa runda, riktigt kul. Blossi hoppade en 1,30 felfritt o är nu färdigkvalad till Breeders, som jag älskar den lilla häst, hennes inställning är verkligen den bästa ever. Grodan hoppade 1,30 med 8fel, ingen katastrof, var lite hårt underlag o det passar inte riktigt herrn i smaken utan tappade lite spänst, är bortskämd med Grodan som nästan alltid hoppar felfritt så någon gång kan väl han också få riva.

På måndagen vaccinerades nästan alla hästarna, hela 17st, då passade jag på att åka tre dagar till Rom tillsammans med min syster o systerdotter, älskar verkligen Italien. Vi hade härliga dagar med shoppning, mat, vin, sightseeing o arbetsskadad som man är hann vi även med lite hästhopping på TV på hotellet från EM i Aachen.

Imorn åker vi till Trolleholm med några hästar sen har vi bara en utetävling kvar nästa vecka, känns helt galet att sommaren snart är över.

Två nya hästar har kommit för träning. Det är en 3åring e: Balou du Rouet - Cardento - Maraton, samt ett syskon till den, en 5åring e: Quintender - Cardento - Maraton, alltid spännande med nya arbetskamrater. Och på tal om nya arbetskamrater, nästa vecka börjar en ny tjej jobba hos oss, Rebecka, har en känsla av att det kommer bli hur bra som helst. Vi tackar även världens bästa sommarjobbare Anna som slutade i onsdags, hon har varit hos oss hela sommaren, en grym tjej som utvecklat sin ridning hur mycket som helst under tiden hos oss, men som tur är kommer vi se henne lite då o då ändå för hon kommer hjälpa till lite vid tävling, hur bra som helst.

Spanska trappan i Rom  

Spanska trappan i Rom  

Vi tog en cykeltaxi utanför Colosseum istället för häst o vagn, inte ska man stödja sånt, stackars hästar  

Vi tog en cykeltaxi utanför Colosseum istället för häst o vagn, inte ska man stödja sånt, stackars hästar  

Nya killarna o världens bästa My  

Nya killarna o världens bästa My  

Jag var o hälsade på unghästarna på betet, riktiga livsnjutare 

Jag var o hälsade på unghästarna på betet, riktiga livsnjutare