Tävlingsfri helg

 

Jag låg en vecka före i planeringen, var helt säker på att det var i helgen jag skulle till Karlskrona men det var tydligen nästa helg, är såhär i efterhand glad att det inte var denna för fy vad det har blåst o regnat i helgen, hästarna har varit mer vilda än tama här hemma o vi har knappt kunnat släppa ut dom. 

I veckan har vi gjort en hel del måsten, unghästarna på betet har varit inne o värkats, fölen har chippats o vi har gjort pass till dom, visat lite hästar för kunder, fixat med FEI pass till Carma, klippt några hästar o gjort sista kollen på stona som är dräktiga, båda verkar vilja bli mammor nästa år, hur kul som helst. 4åringarna har kommit tillbaka o från o med imorgon är alla hästar igång, skönt att få lite rutiner igen, att "bara" ha 8 hästar igång har varit rena semestern med tanke på att både My o Anna jobbat. Anna har förresten köpt Rush 6år e: Quintender - Balou du Rouet - Cortez, dom passar verkligen jättebra ihop o tror det kommer bli hur bra som helst. 

Det blev som väntat ingen åka bort semester, dock har jag o min bästa vän Maria bokat en vintersemester, det blir Miami i januari i 10 dagar, vi ska hälsa på en annan bästa vän, Julia (som jag äger bruna Nova ihop med), hur kul som helst, det lär bli en hel del shopping, sol o bad gissar jag på, hade gärna velat åka o se Wellington, Key West o Universal studios också, får se vad vi hinner med. Eftersom jag haft lite mer tid över än vanligt har jag kunnat umgås en hel del med min brors familj som är här o hälsar på, dom bor vanligtvis i Australien, mysigt att ha dom här, har också hunnit med att äta lite glass i Åhus, en runda på Rean o hälsat på lite vänner, bla min fina bästis som har fått barn, Ketty, en ursöt liten tjej, men nu räcker det med semester för mig, imorn är det full rulle igen. 

Ha en trevlig kväll! 

Charlie 3år e: Favorit Ask blir fin på fötterna  

Charlie 3år e: Favorit Ask blir fin på fötterna  

Ellen har klippt manen på avelsstona, här är Jullis 19år e: Robin Z - Furidant, hon är dräktig med Balou du Rouet

Ellen har klippt manen på avelsstona, här är Jullis 19år e: Robin Z - Furidant, hon är dräktig med Balou du Rouet

Liselott e: Cardento - Quidam de Revel - Irco Mena med sitt föl e: Balou du Rouet som i passet heter Baloubetty, men kommer fortfarande kallas för Kerstin,  Liselott är dräktig med Kannan

Liselott e: Cardento - Quidam de Revel - Irco Mena med sitt föl e: Balou du Rouet som i passet heter Baloubetty, men kommer fortfarande kallas för Kerstin,  Liselott är dräktig med Kannan

Baloubetty får chip, gick hur bra som helst  

Baloubetty får chip, gick hur bra som helst  

Nya schabrak med loggan på, hur snygga som helst 

Nya schabrak med loggan på, hur snygga som helst 

Jag o brorsbarnen Sofie o Chloe

Jag o brorsbarnen Sofie o Chloe

Glass i Åhus med syster o systerdotter  

Glass i Åhus med syster o systerdotter