Karlshamn två dagar

Förra helgen var vi i Karlshamn både lör o sön. På lördagen var det dags för 5åriga 8:an e: Diarado - Cardento att göra tävlingsdebut, vi hoppade en 1m klass o var felfri, hon hoppade riktigt bra, som om hon aldrig gjort något annat än tävlat i hela sitt liv. Hon fick dessutom guldstjärnor i uppförande på framhoppning, vid uppsittning o efter lite lockande med morötter hoppade hon även glatt upp på lastbilen, bra debut helt enkelt, är väldigt förtjust i denna häftiga dam. 

På söndagen var det dags för 6åringarna Carma o Grodan, både hoppade varsin 1,20 o var felfria, superfina båda två. Även muntergöken Choko fick följa med ungdomarna o var också felfri 1,20, pigg o glad som alltid. 

På bilden är Grodan som bestämde sig för att ta en kisspaus innan start, skönt tyckte han.  

image.jpg