Tack för 2015

2015 lider mot sitt slut o jag vill tacka alla mina underbara hästägare för ett fantastiskt år, även ett stort tack till alla i teamet runt om Stall Sara Nilsson. Tack till alla fantastiska hästar jag har i träning, ni är i mina ögon stjärnor allihopa, tack till veterinärerna Jonas Tornell, Johan Lenz. Björn Rahm o Lina på Klagstorps hästpraktik, hovslagarna Magnus Lindqvist o Mats Thomsson, mina fantastiska tjejer My, Rebecka, Ellen o Anna, mina grymma tränare Mollis Persson, Sylve Söderstrand o min mentor Peter Eriksson, sist men absolut inte minst tack till min Mamma o Pappa som alltid ställer upp för mig o stöttar i med o motgång, jag känner mig välsignad att få jobba med min passion i livet o ser fram emot 2016.

 

Ha en riktigt god jul o gott nytt år allihopa!

image.jpg