Dålig uppdatering

Känner att jag varit lite dålig på att uppdatera på sistone.

Vi håller på att rida in 2åringarna, en är klar, Fiffi e: Cabachon - Cardento - Irco Marco, hon har verkligen varit supersnäll. Även Bertil, dressyrhästen e: Bellagio - Don Primero - Magritte är snart klar o redo för att åka hem.

Oskar 5år e: Tornesch - Convoi är såld o hamnade utanför Gävle hos en tjej som red honom jättefint.

Dino val 8år e: Etrusco - Concorde är ny i stallet, el ny o ny, jag hade honom som unghäst men är nu tillbaka för försäljning, han tävlade i Karlshamn o hoppade felfritt 1,20 lätt som en plätt, han är verkligen en mysig kille.

Jag har köpt häst, skulle egentligen köpa mig en bil men det blev inte så, roligare med häst ju. Bonbon, heter han, hur gulligt namn som helst, han är en grön 4åring e: Bravour - Camaro M - Looping - Stanford. Ska bli spännande, mitt första intryck är iallafall hur bra som helst, tror han kommer passa bra in bland dom andra ministjärnorna i stallet.

En av mina favoriter är igång igen, Grodan, längtar tills jag får börja hoppa honom igen.

Alla hästar är nu inne från betet o det känns hur bra som helst, fastän det fortfarande är varmt o dom har haft gott om mat känns det ändå skönt att ha dom på lösdrifterna igen.

Två tävlingar kvar sen blir det lite vintervila för dom flesta av hästarna som inte är till salu, snart jul också ju, jag älskar verkligen julen o allt vad det innebär.

Ha en trevlig kväll!

 

 

Dino var nöjd efter sin felfria runda

Dino var nöjd efter sin felfria runda

Mysigt att komma in från betet

Mysigt att komma in från betet

Min nya fina kille Bonbon

Min nya fina kille Bonbon

Oskar innan avfärd till sina nya ägare  

Oskar innan avfärd till sina nya ägare  

Rätt tråkig tid nu, allt är lerigt, Parid är en av stallets största lortgrisar 

Rätt tråkig tid nu, allt är lerigt, Parid är en av stallets största lortgrisar 

Dop för min bästa väns lilla söta flicka Kitkatt, jag är gudmor o ör rätt mallig för det

Dop för min bästa väns lilla söta flicka Kitkatt, jag är gudmor o ör rätt mallig för det