Uppdatering

Sådär ja, då har det gått två månader sedan sista uppdateringen igen, satt o läste igenom mitt förra inlägg o glad så varm i hjärtat hur ALLA hästarna utvecklats ännu mer på de två sista månaderna sedan sist jag skrev, skriver en liten snutt om alla:

Ice: Han har hoppat MAGISKT o utvecklats ännu mera, endast 7år ung har han hoppat tre st 1,40 klasser, två felfria med placering o en med 4fel, Ice är nu färdigkvalad till Falsterbo o Breeders o det ser vi fram emot, jag har kommit ytterligare två steg framåt i trimmet o det har verkligen gett utdelning i hoppningen, jag är nu helt övertygad om att han är en Svårklasshäst.

Bob: Han hoppar stadiga 1,20 rundor o har fått snabbare bakben i trimmet med manken mera som högst punkt o inte så mycket på bogarna längre, just nu känns inte en 1,30 debut så långt borta.

Hugo: Vilken stjärna han är, felfria 1,30 o hoppar det lätt som en plätt, fortfarande har han mycket karaktär men det är ju också det som gör honom till den stjärna han är o det är en del av hans personlighet att springa lite på tvären, kasta sig o spexa, mig gör det absolut ingenting om han vill vara sådan o inget jag försöker plocka bort från honom så länge han presterar inne på banan, en glad häst presterar alltid bättre än en kuvad. 

Charlie: Han börjar koppla ihop kropp o knopp o gjorde förra helgen sin absolut bästa 1,20, wow vad han hoppade, försiktigt, spänstigt o med spetsade öron, nu hoppas vi att vi kan hitta en ny ägare till fina Charlie som är till salu!

Possan: Hon är en clear round machine, hoppar 1,30 o kan göra det baklänges om det skulle vara så, Possan är till salu o jag hoppas vi kan hitta en tjej/kille som vill fortsätta med henne, hon är en fantastisk hoppindivid som alltid vill göra rätt för sig.

Ooompa: Jag o Ooompa har en paus o Robin tävlar honom, känner att just nu är det lite för mycket häst för mig o även om jag inte vill erkänna det så är Robin ett snäpp starkare än mig =) Jag försöker verkligen sitta emot med sitsen men han drar mig ur sadeln o det blir mest handridning från min sida o det är ju aldrig bra, Robin kan sitta emot mer o jag måste säga att han hoppar bättre med honom o hittar på mindre dumheter, hoppningen finns där men det är ett par års trim kvar, den som väntar på något gott! 

Fiffi: Hon hoppade Kvalitetstävlan med Robin 7-7, riktigt snålt tycker såklart vi men vad gör det om 100år, vi får inte glömma att Hugo kom NÄST SIST i 4år Championatet Semifinal som 4åring o vi ser ju hur det blev sedan, är väldigt glad jag inte håller på med dressyr i alla fall för då hade man slitit sitt hår nästan varje helg, hon går i alla fall på bete nu o ska igång igen 1aug med sikte på Semifinal i 4års Championatet.

Vita Nova: Min älskade bästis, hon är den bästa jag vet, har hoppat två 1,45 klasser, en felfri o en med 4fel, mitt fel såklart, hon är grym o jag älskar henne så mycket, så smart, lyhörd, snäll o helt enkelt bäst!

Chesny: Han har radat upp hur många felfria 1,10 rundor som helst med galet fin hoppning, vilken häst han är, i helgen debuterade vi 1,20, med en bakbom ner på tvåan blev han överförsiktig o stanna en gång in i kombinationen in, jag valde att gå ut, vi får bara backa bandet lite o hoppa 1,10 igen o träna ännu mer kombination hemma så är vi på G snart igen för 1,20, ingen fara bo sånt som händer ibland.

Diddi: Som hon utvecklas hela tiden, hoppar magiskt o är nu färdigkvalad till Breeders, älskar hennes inställning, försiktighet o ja faktiskt allt med henne, nu ska hon få ett par veckors sommarlov hon också.

Ture: Ture ska på återbesök i veckan o jag hoppas verkligen han får lov att gå i större hage nu för han klättrar på väggarna men är ute o betar med Vickie varje dag o verkar trivas så gott som det går, sabla ligamentskada, vilken tid det tar att läka!

Vi har även hunnit med 3års Test:

Familjen Bladh köpte Bläs som vi kallade henne, en speciell dam som hoppar fantastiskt fint, hon hoppade 8-7, blev lite spänd o tagen av stunden men gjorde sitt bästa för dagen, duktiga lilla tjej.

Tore gjorde ett fantastisk test med 8-8 i hoppningen men tyvärr inget Diplom pga 6:a på benen, är lite inåttåad men tyckte en 6:a var lite väl överdrivit, grattis till ägaren o uppf Ulrika till en grymt fin häst!