Nu är våren kommen

Hurra! Äntligen! Vilken seg vinter det varit men nu är man tuff igen, 20 grader visade termometern idag, riktigt härligt o hästarna har njutit i hagarna utan täcke.

Vi har tävlat på bra o jag tänkte ge er en liten uppdatering om varje häst nu när jag varit så dålig på att uppdatera:

Fiffi vårt fina 5åriga fölsto e: Cabachon - Cardento - Irco Marco har gjort tävlingsdebut med grymma Robin som jobbar hos mig på ett mycket lovande sätt o framtiden för henne ser mycket ljus ut, nu blir det ett par tre tävlingar sedan Kvalitetstävlan för att sedan gå ut två månader på bete.

Ice 7år e: Odermus R - Be My Chief xx har hoppat 1,30 felfritt två tävlingar o debuterade 1,35 i helgen som gick med 4fel o visade superfin hoppning, dock har jag fått lite bakläxa på trimmet av Maria Gretzer, jo trimmet är bra om han varit 5år =) Så det jobbar vi vidare med för att sedan debutera 1,40 i maj.

Fantastiska Hugo 6år e: Balou du Rouet - Cardento  känns stadig i 1,20 klasserna o har hoppat felfritt flera st i år, ridbarheten o styrkan börjar infinna sig o hoppningen är precis som innan världsklass men vi har en hel del kvar i markarbetet, till hjälp med det har jag min dressyrtränare Mollis Persson som för övrigt blev utsedd till årets dressyrtränare 2017, hon är bäst!

Ture 7år e: Chairman la Silla - Convoi är under igångsättning efter en ligamentskada han fick i okt 2017, pigg o glad o om allt ser ok ut på nästa koll får vi börja hoppa om lite drygt en månad, stort tack till Johan Lenz o Jonas Tornell som alltid gör proffsiga jobb med mina pärlor.

Vita Nova 8år e: Diamant de Revel - Cardento, min bästa vän o en häst som jag älskar så mycket har hoppat felfritt två 1,40 i år o ska ta ett snäpp upp i 1,45 under våren/sommaren, väldigt spännande, har inte ridit svår klass på några år nu.

Diddi 6årigt fölsto e: Diamant de Revel - Cardento har hoppat flera felfria 1,00 o även debuterat 1,10, hon har jag haft ett angenämt "problem" med, hon har hoppat för högt över o varit så snabb i benen att det nästan känts som det brunnit i dom =) Hon börjar nu förstå att man inte behöver hoppa 50 över höjden o börjar ta mera tid på sig, älskade häst.

Charlie 6år e: Favorit Ask - Utrillo van de Heffinck har hoppat felfritt 1,20, sen tyvärr fläkte han sig i hagen o blev halt, en liten knäbehandling o han är pigg o glad o fit för fight igen, fina Charlie ska förhoppningsvis debutera 1,30 under sommaren o han är till salu.

Bob 6år e: Verdi - Cortez har debuterat 1,20 på ett mycket lovande sätt, han är ju lite efter då han varit lite av en olycksfågel så nu hoppas vi han håller sig på benen, hans hopp är väldigt stort, han är försiktig men styrkan finns inte riktigt där än men den kommer, Bob är dessutom stallets snällaste häst som alla älskar.

Ooompa Loompa 5år e: Al Cendo - Robin Z, jag vet inte riktigt var jag ska börja, han har man fått för sina synder, han hoppar gärna felfritt o superfint o har hoppat 1,10 felfritt men framridningen kan fortfarande vara extremt stökig o jobbig, han bockar, vänder gör tjurrus o springer till utgångarna, nu sist i Flyinge fick Pappa stå vid utgången för han siktade på att gå ut varje gång jag red förbi där, egen uppfödning så jag får väl dras med honom ett rejält bra tag till, planen med honom är bara att han ska bli snäll!

Piri Piri 8år e: Baltimore är en ny fin tjej i stallet som är till salu, hon är sparsamt tävlad 1,20 klasser o jag har ridit två st med henne med ett nedslag, en fin häst som är väldigt flashig o enkel att rida, ska debutera 1,30 om två veckor, kom o köp!

Kerstin 3år e: Balou du Rouet - Cardento - Quidam de Revel matchas för ett ev 3års Test i maj månad men vi får se om vi tar dit henne, hon hoppar galet bra o högt över o vi vill absolut inte skrämma henne för framtiden så veckorna framöver får avgöra om vi tar dit henne el inte, sjukt fin häst!

Fina Casidu 8år e: Cassini 2 - A-Dur har hoppat felfritt 1,30 klasser med mig o 1,15 klasser med sin duktiga ägare Clara, en väldigt fin o försiktig häst som har en räv bakom örat vid uteritter o drar sig inte för att kasta av =)

Rut 7årigt fölsto e: Skovens Rafael - Cortus är en clear round machine som fullkomligt ÄLSKAR att hoppa o visa upp sig, har hoppat felfritt 1,00 klasser o ska debutera 1,10 ute, fina Rut är till salu, hon är om en dröm att rida o rör sig som a million dollars! Ett guldläge för en fälttävlansryttare.

Ny i gänget är Chesny 5år e: Cabachon - Cosmeo, en häst som precis kommit o visar massa fina egenskaper, scope, försiktig o vacker som en tavla, ska bli spännande att tävla honom, Chesny är till salu, film kommer.

Possan 8år e: Crelido - VDL Camphell har hoppat flera felfria 1,30 o gör det lätt som en plätt, är redo att hoppa 1,35 o 1,40, Possan är till salu, hon vill komma till någon som bara har henne o skämmer bort henne som den diva hon är, en häst som fortfarande är väldig känslig att komma upp på men gör man som hon är van vid är det inget problem.

Sen har vi även några 3åringar till inridning o so far är alla A barn o det är vi väldigt glada för.

Jag får härliga uppdateringar från ägare till hästar som sålts o jag glädjs så mycket med er.  

Nu blir det full ös några månader framöver o ser vi fram emot!

Ha en trevlig kväll så hörs vi!

IMAGE.JPG

Piri på tävling

IMAGE.JPG

Bästis efter en felfri 1,40

IMAGE.JPG

Ljugarbänken har kommit fram, Pappa o Majlis invigde den