V7

Vecka 7 var vi i Osby o tävlade en dag, tack gode gud för att det bara var en dag för parkeringen var fullständig katastrof, är så glad att jag varit med ett tag för jag har alltid grus med mig vintertid, riskerar verkligen inte att mina hästar ska hoppa av bilen o halka! Lika katastrof var framridningen, fanns verkligen ingenstans att ens skritta innan man fick gå in i framhoppningsridhuset, tur jag "bara" skulle hoppa 1,00 o 1,10, för det behöver man inte värma fullt lika mycket iallafall. Hur som helst var alla fina hästar felfria, Oompa 1,00, Diddi 1,00 o Bob 1,10, även Rut 1,00 hon som hade scenskräck i Flyinge, kul, det som vägde upp aningens är att Osby har den grymmaste kafeterian jag någonsin skådat på hästtävling, jättegod dagens o en stor kakbuffé.

IMG_6342.JPG

Fina Rut

IMAGE.JPG

Katastrof

IMAGE.JPG

Kakbordet, grymt trevligt