Helsingborg

V6 åkte vi till Helsingborg två dagar, första dagen var det Hugo, Vita o Charlie. Finaste Hugo gjorde en MAGISKT fin 1,20 o var felfri, wow vad han hoppade, nyper mig i armen varenda gång jag hoppar honom så fin han är, även Charlie hoppade sin absolut bästa 1,20 hittills, felfri o med en superkänsla, tänk vad lite ( mycket) markarbete o vila kan göra, det känns verkligen som om den rena hoppningen är på G o inte i två delar längre, verkligen superkul på en superfin häst som bara har haft lite svårt med att bruka sin kropp. Vita hade ett ner i omhoppningen i 1,30, hon var alldeles för pigg o stal väg ifrån mig i en högersväng, mitt fel såklart, trimmade inte tillräckligt dagen innan fast jag visste att hon skulle vara galet pigg, amatörmässigt gjort av mig.

Till lördagen hade jag däremot trimmat, både på fredagen o även på morgonen innan vi åkte, tur eftersom det var fruset på framridningen o det fanns ingenstans att värma, men jag var väl förberedd nu o vi hoppade en felfri 1,40 där hon tog mera tid på sig, älskade häst så fin hon är, min bästa vän!

  

IMG_6194.JPG

Mashmule