Galna September

September är lika galet som maj månad, det är tävling flera dagar i veckan, vi började månaden med Dagstorps inomhustävlingar för 4åringar, där lurade båda två mig i första 1,00 klassen o smet vid sidan på ett hinder för att sedan hoppa felfritt i andra 1,00 klassen, dom där minsta kan man minsann inte lita på ännu, var väldigt nära en avsittning på Ooompa Loompa men jag lyckades klamra mig fast runt halsen =)

På helgen åkte vi till Gärds, där hoppade Connie felfritt o Bobben hade 4fel, fina hästar som hoppade lätt runt på Gärds lite svåra kuperade gräsbana.

Nu i veckan har vi varit på Flyinge på deras kvällstävlingar, snarare nattävling, vi kom hem halv 12 båda dagarna, jag som definitivt inte är någon kvällsmänniska var det rätt slitigt. Men det glömde jag när hästarna hoppade jättefint! Oompa rev när han hoppade upp mot podiet, tittade överhuvudtaget inte på hindret, men resten var han väldigt fin på, dock dum o stökig på framhoppningen så ett litet gult kort blev de som vanligt. Carrera gjorde sin bästa 1,00 någonsin, avspänt med härlig spänst, Carrera är till salu, för dig som vill ha en väldigt fin o ridbar unghäst för framtiden.

Hugo hoppade ännu en fantastisk fin o felfri 1,10 igen, grymma häst, sist han var i Flyinges ridhus var på 4års Championatet förra året, då kom vi näst sist, det skrattar vi åt nu.

Charlie hade två ner i 1,20 klassen, var väl inget direkt att säga om de, han blir fortfarande lite vinglig o tappar balansen när vi landar i fel galopp, han är inte tillräckligt stark än att byta rent inomhus, istället far han då iväg lite efter hinderna när han blir ängslig att han tappar balans, ute är mycket lättare såklart, träna, träna, träna.

På torsdagen hade vi med Ice, Ture, Casidu o Vita Nova som alla hoppade felfritt, grymma o bästa hästarna, film 1,30 på min vita tjej här nedan:

På söndagen var vi i Osby, där hoppade Possan med 4fel i 1,20, sista hindret, mitt fel, kom alldeles förnära, hon är så himla lydig att jag fastnade i svängen o de fick bli ett extra, men som hon hoppade, så himla kul. Ziva min kompis häst e: Arlando Z - Baloubet du Rouet hade 4fel i 1,10. CT rev två, hennes första inomhustävling i livet o nedslagen kom intill väggen o läktaren, typiska unghästnedslag så det bryr jag mig inte så mycket om, hoppningen o spänsten var de minsann inget fel på denna helg. Charlie fick följa med igen o gjorde en felfri 1,20, landande i rätt galopp nästan hela tiden o så himla enkelt allt blir då, fina hästen.

Vi har två nya killar i träning, Vito 4år e: Quality Time - Irco Mena o hans kompis Bruno 4år e: Verdi - Cortez, uppg o ägare: Camilla Strömberg, två väldigt snälla killar som det ska bli kul att jobba med, vi hälsar dom välkomna!

Hoppas ni alla haft en bra vecka!

IMG_4558.JPG

Nya killarna

IMG_4493.JPG

My girl

IMG_4532.JPG

Grymma Ellinor o Carrera som varit på tur, Ellinor är stallchef på helgerna o styr upp allt när vi är på tävling, en riktig toppentjej

IMG_4102.JPG

Conrad e: Conthargos - Robin Z

IMG_4628.JPG

En vacker morgon