Full rulle

Efter Dublin blev de Maria Gretzer träning redan på tisdagen, med mig hade jag tre fina hästar, är så tacksam för Maria för allt som hon lär o hjälper mig med!

Redan på fredagen blev de Lund för 4års hoppning, första efter sommarbetet, fint o felfritt 1,00 för både Oompa Loompa o Carrera S, duktiga bäbisar. Clara var med med Dansken o dom gjorde en fin o felfri runda dom också, bra dag!

På söndagen åkte vi till Henriksdahl till Ebba Berglöfs ställe, hon har satsat o byggt en ny fiberbana, wow vilket ställe, dit åker jag gärna fler gånger. Maria Alfredsson byggde o hon hade minsann inte skämts, rätt stort o mycket linjer, rätt tufft för unghästarna men väldigt utbildande, kul! Hugo gjorde en superfin 1,10, behöver knappt skriva igen att han är magisk men jag gör det iallafall, magiska häst =). Vi varierar oss mellan 1,10 o 1,20 nu o det passar honom perfekt, eftersom ridbarheten fortfarande inte är 100% än o han blir lite allan brallan vill jag inte hoppa 1,20 hela tiden, vi har ingen stress med pärlan. Possan hoppade felfritt 1,20 även hon var lite pigg o busig hoppade hon fint o lyssnde på mina hjälper. Thuresson gjorde sin första start efter Falsterbo o var felfri 1,30 o kvalade därmed klart till Breeders, så fint han hoppade, lugnt o stadigt, el ja lite svajigt ibland men sånn är Thuresson =) Dansken o jag rev sista hindret i 1,30, inte så mycket att säga om de, rev en bakbom, jag kunde gott krämat på lite mer med benen, som vanligt hoppade han högt o luftigt. Charlie var med o hade 12fel i 1,20, ingen dålig runda, kanske gav jag honom lite mycket plats in i kombinationen o dom två sista gick luften bara ur honom, inte lätt att vara 5år ibland.

Vi har varit o hoppat mycket ute hos "grannen" Mimmie Faijermo o Nils-Petter, en fantastiskt fin fiberbana o det är perfekt för unghästarna att hoppa där under tävlingsliknande förhållande, kolla in min Instagram: saransara84 för filmer, där ligger även film på fölen när vi "löshoppade", jag dör vad gulligt!

Jag hann även med EM i Göteborg på fredagen med tjejerna från stallet, Ellen o Ellinor, Robin kunde tyvärr inte följa med för han ville tävla istället. Herregud vilken kväll det blev, Silver till Sverige i laghoppningen o sen vann Peder o All in guldet på söndagen, grymt! Vi hann även med att gå både på mässan o även på Liseberg. "Barnen" åkte allt, jag höll mig till berg o dal banan några gånger o åt mest popcorn. En väldigt rolig dag hade vi iallafall, bästa teamet! 

På söndagen var vi sedan i Stensäter, där var CT felfri 1,10, en väldigt lugn o städad runda, vi har ju haft en liten downperiod med henne där hon mest har varit "kan själv", jag har tagit hjälp av min grymma dressyrtränare Mollis o nu börjar det ordna till sig igen. Charlie gjorde sin bästa runda någonsin, felfri 1,20 o kvalade klart till Breeders, grymma häst. Charlie är för övrigt till salu, vem hade inte velat ha honom! Clara gjorde också sin bästa runda hittills med Dansken, felfritt 1,10, bra jobbat. Till 1,30 n öppnade himlen sig o det vräkte ner o åskade också, tävlingen avbröts en stund o banan stod mer el mindre under vatten, tur den är så fint gjord o att mina hästar inte bryr sig, Ture hade 4fel, kom lite nära på en oxer, mitt fel. Possan hade 8fel i 1,30 debuten, 2:an o 3:an, hon var lite väl taggad 4-6 hoppade hon sedan hur bra som helst, fin häst det där.

Fina Charles 1,20

IMG_4364.JPG

Glada o grymma hästägare

IMG_4434.JPG

EM på Ullevi

IMG_4319.JPG

Dags för banhoppningsträning