Sensommar

Sommaren kom aldrig i år så vi får hoppas på en lång sensommar, bra arbetsväder iallafall. Mycket har hänt sedan sist o jag kör en liten uppdatering:

Malmö Ribersborg, Hugo gjorde sin första start efter 6 veckors bete, wow vad han har utvecklat sin ridbarhet, han hoppade som vanligt magiskt men även mellan hinderna kändes han hur fin som helst

Lite gräsmage, men de kan man väl få ha när man bara är 5år.

Även 5åriga Bob e: Verdi - Cortez hoppade felfritt o där börjar ridbarheten också infinna sig, kul, fin häst med mycket scope o försiktighet, behöver stärkas i sin kropp men hoppningen finns där. Connie hoppade en 1,20 med 4fel, inte så mycket att säga om det, en fin runda som var avspänd o kändes lätt. Dansken hoppade felfritt 1,30, älskar denna häst.

Dansken, grym känsla o mer försiktig häst är nog svårt att hitta.

Vidare till Karlskrona, där hoppade Bob en 1,10 med 4fel, mycket bus o stök precis som sin far Verdi men hoppmässigt var det klass! Connie gjorde en WOW 1,20 felfritt, gillar verkligen henne, hon växer för varje tävling. Possan hoppade en 1,20 med 4fel, tog lite fart ut kombinationen o rev B, men en fin runda o hon börjar komma tillbaka efter en lång igångsättning, snart blir de 1,30 för henne igen.

Till Älmhult åkte vi bara på torsdagen, där debuterade Hugo 1,20 felfritt, alltså jag vet jag tjatar men vilken häst han är, fantastisk är rätt ord! Även Charlie hoppade en fin felfri 1,20, hans bästa hittills, känns stark o fin i kroppen efter vila, så himla kul. CT har en liten period av "kan själv" men det ska vi jobba oss ur, en dam med mycket humör så man måste stryka lite medhårs o låta henne tro att hon bestämmer, ston va =)

I helgen fick även jag lite semester, två dagar bara men det var trevligt de, vi åkte till Dublin, inget regn, nej ni läste rätt, vi var på mysiga Dublin Horse show, åkte turistbuss o drack Guinness, happy days.

Nu rullar allt på som vanligt, träning för grymma Maria Gretzer, Mollis kommer o hjälper mig med markarbetet, tävling hela tiden osv. Vi välkomnar även Vickie till Teamet, hon har tagit över efter Anna o jag tror de kommer bli kanon.

Nu dags för sängen!

Vi hörs

IMG_4082.JPG

Min kompis Maria kom o hejade när det var Ribersborg, hon bor i Malmö, hon hade med sig morötter till hästarna o blev snabbt en favorit. 

IMG_4255.JPG

Dublin Horse Show

IMG_4281.JPG

Guinness Storehouse

IMG_4289.JPG

Dublin