Stensäter

Helt klart en ny favorittävlingsplats! Bra underlag, fin bana, fina hinder, nära till allt, bra parkering o väldigt bra framridningsmöjligheter, topp helt enkelt!

Med mig hade jag fem st fina hästar, vi åkte både fre o sön o hör o häpna vi slapp regn!

Bob hoppade två 1,10, en felfri o en 4fel, jisses vilken hoppning de finns i honom, lite vinglig, busig o överallt stundtals men när han kommer fram till hindret har han helt klart för sig vad som ska göras, riktigt kul. Connie debuterade 1,20 o på fredagen var hon väldigt spänd o rev några bommar, till söndagen hade hon funderat på vad som hände o hoppade runt 1,20 med 4fel, Connie är en häst som bara behöver ut o få rutin, hoppningen finns där o hon är väldigt försiktig så det är bara att tävla så mycket som det bara går, jag gillar henne väldigt mycket o framförallt har hon en bra inställning o försöker alltid göra rätt även när nerverna spökar. CT hoppade två 1,20, båda med 4fel, inte så mycket att säga om det, 4fel helt enkelt, ibland är det bara så, hon hoppade som vanligt grymt fint, så pass fint att jag hamna på snisken på vattenmatten o var lite illa ute där ett tag, ett angenämt "problem". Jag hoppade även Claras fina häst, Dansken, vilken kille, felfri 1,20 0 ett missförstånd i 1,30 gav 4fel, herregud så försiktig han är! Lite extra glad var jag över Possans två felfria rundor, hon har ju varit varit opererad i ryggen o känns som en helt ny häst nu, lugn o avspänd o uppsittningen gick perfekt båda dagarna!

Stort tack till Robin som trots att vi hade stressigt som bara den under två dagar höll sig lugn när jag o Pappa sressade runt o glömde saker, teamwork makes the dreamwork!

Imorgon är det dags att tvätta o måla stall nr 2, ingen rast ingen vila.

Lite filmer på pärlorna nedan:

Bra drag på dojjorna på Dansken

Busiga Bob

IMG_4027.JPG

Possan, fin tjej