Falsterbo o gårdsarbete

Då var Falsterbo slut för i år. Jag är väldigt nöjd med hästarna som hoppade som dom stjärnor dom är, alla tre har hoppat med stort självförtroende o har hoppat sina banor med lätthet, dom har även fått massa rutin o erfarenhet för framtiden, film på Ice o Ture här nedan:

Ett stort tack till min grymma tränare Maria Gretzer som var på plats o hjälpte mig, var ovärderligt att ha henne där, en person som jag både ser upp till o litar på till 100%, att ha en tränare som henne känns helt fantastiskt, tack!

Ni som tror att det blev semester efter Falsterbo trodde fel, jo hästarna får ju såklart, både Ice o Ture är hemma hos sina ägare för några veckors bete o Vita Nova tar de lite lugnare i två veckor, hon är ju 7år så behöver inte lika mycket semester som dom andra, nu ska hon kollas upp hos Jonas Tornell sedan kör vi igång o trimmar för fullt igen. Själva är vi igång o putsar hagar, trimmar ogräs, tvättar stall, målar, kör till Seminstation, planerar, rider dom som är igång, unghästarna på betet värkas, osv,  1aug är alla hästar förutom 3åringarna igång igen o då måste allt "annat" vara klart, livet på landet helt enkelt, semester får de bli något annat år =)

Ni som är intresserade av att lämna häst i träning till hösten borde boka redan nu, börjar fyllas på snabbt o inte många platser kvar.

Nu är det dags för ett avsnitt av Homeland, hurra!

IMG_3867.JPG

Ellinor o Ture kvällsmyser i Falsterbo 

IMG_3875.JPG

Fina Ice 

IMG_3873.JPG

Städning pågår

 

IMG_3915.JPG

Middag i Åhus med Tures grymma ägare, glatt humör

IMG_3836.JPG

Snart dags att komma in o jobba bort gräsmagen, njut medans du kan Carrera

IMG_3908.JPG

Trimning pågår, fastnade i eltråden o trimmern blev strömförande, aj 

IMG_3927.JPG

Min finaste o bästa tjej 

IMG_3931.JPG

Full rulle