Skyrups veckotävlingar

Skyrup har haft veckotävlingar flera veckor i rad vilket är perfekt för unghästarna att få ett regelbundet tävlingsschema, alla har utvecklats under dessa veckorna o fått massa ovärderlig erfarenhet för framtiden, dom har har även hoppat i både strålande sol o 30 grader samt i ösregn o stormvarning, så nu vet vi att dom kan det =)

Ture har hoppat felfritt 1,30, varit helt iskall i huvudet o kvalat klart till Falsterbo på sina första försök, hans hoppning är helt fantastisk o likaså hans huvud o inställning men ridbarheten är fortfarande inte riktigt där så Falsterbo känns verkligen som en rolig bonus, han är ju faktiskt bara riden i strax över ett år, snacka om att vara en naturbegåvning, nu jobbar vi vidare med ridbarheten o framförallt med galoppen som kan bli lite struttig o han korsar o han paddlar lite ibland, men blir bättre o bättre för varje vecka!

CT som är ny i gänget har bara tävlat ungefär fem gånger o redan hoppat felfritt 1,10, lätt som en plätt men ägaren som ridit henne fram tills nu har verkligen gjort ett fint jobb med henne, hon är väldigt välriden, I like, o vilken häst hon är, är väldigt glad att ha henne i träning o ser fram emot kommande uppgifter

Fina Charlie har också verkligen utvecklats, han har ju varit lite i två delar men börjar få rätt på sin kropp o har hoppat flera felfria 1,10 nu med jämna fina språng, jag älskar att rida Charles, han har sådan fin inställning till arbete, även fast kroppen inte riktigt har varit med honom har han verkligen försökt, nu blir det någon 1,10 till sedan lite vila för att hoppa 1,20 i slutet på sommaren, no stress, jag matchar alltid hästarna försiktigt o utifrån deras kropp, huvud o balans.

Hugo, ÄNTLIGEN, får man lov att säga så börjar ridbaheten sitta lite bättre, hoppningen är som vanligt magisk o vi har gjort några felfria rundor i 1,00 0 1,10 med så fin ridbarhet som det går att få nu =). Hugo har nu en månads semester i stora gräshagen, älskade häst!

Ice fortsätter att hoppa 1,30 på ett stadigt o övertygande sätt, felfritt el 4fel., han är grym!

Oompa Loompa, ja vad ska man säga, vecka tre kom jag iallafall förbi tältet utan sken, han har man fått för sina synder! Vi jobbar vidare med att han ska göra någerlunda som jag vill, undra om det blir något sommarbete för den gangstern? Jag har ju sagt att när han sköter sig o gör som jag säger blir det vila, still waiting.......