Sommaren tog en paus

Men det gjorde inte vi!

Dålig uppdatering som vanligt, dygnet har inte tillräckligt med timmar.

Ändå lite lugnare nu, aningens, lite, har både hunnit klippa häcken o gräsmatten i mitt hus, grannarna började fråga om jag aldrig funderat på staket istället för häck, så illa var de.

Förra veckan var vi i Stävie, där debuterade Charlie 1,20 felfritt, vilken kille, nu har han verkligen förtjänat en månads vila så fint som han hoppade. Även CT debuterade 1,20, med ett nedslag, som jag tar på mig, kom lite snett o tappade bogen ut mot utgången, fin häst, fin känsla, superkul! Bob som har lite otur i livet verkar vara på G igen, Bob är en otursfågel som drabbas av allt möjligt som gör att han inte kan ridas, men nu äntligen verkar han ha varit sjuk/skadad klart, han hoppade en 1,00 lätt som en plätt felfritt. Även Connie hoppade sin klass felfritt, en 1,10, nu får det bli 1,20 nästa gång för 1,10 känns lätt nu o hon spänner sig inte o överhoppar inte längre. Clara var med med Dansken o dom hoppade felfritt 1,10 igen, felfritt hela tiden för dom, kul!

Jag har hunnit med en Maria Gretzer träning också, grymt som vanligt, hon är verkligen en fantastisk tränare, har sagt de innan men ska nämnas hur många gånger som helst!

Sen blev det Midsommar, en högtid vi egna företagare jobbar då personalen vill kalasa, men det passade mig utmärkt ändå för jag lyckades ramla av o slå i handleden, min nya häst hoppade fint med ryggen o gjorde en busbock som sedan övergick i sadeltvång, jag flög som en vante kan jag ju säga, men hon är såklart förlåten.

Nej nu är det dags att se ett avsnitt av Homeland, har blivit lite beroende av den serien =)

Bobby 5år e: Verdi - Cortez

IMG_3676.JPG

Oompas hage klar, han kunde inte hålla sig inne i dom andra så detta fick bli lösningen, hingsthage till valack. Jag, Robin, Ellinor o My har byggt den, grymt nöjda över den. 

IMG_3668.JPG

Bild från träningen hos Maria, Ice ser lite trött ut

IMG_3742.JPG

Sötnosen Conrad e: Conthargos - Robin Z

IMG_3604.JPG

2* Diamant de Revel - Cardento  

IMG_3734.JPG

CT sådär nöjd med att vara med på bild

IMG_3643.JPG

Robin fixar plankor, stegar o höjder är inte min grej

IMG_3650.JPG

Davy Jones e: Diarado - Cabachon - Cardento - Irco Marco