Såld häst o nya hästar

Willy Wonka 5år e: Corlensky G - Robin Z har åkt till sitt nya hem, stort lycka till med den lilla glädjespridaren säger vi.

Nya hästar är Harry 5år e: King Louie, Harry är sent tagen o är utbildningsmässigt som en 4åring, en stor häst som både hoppar bra o rör sig fint, han är till salu o säljes till någon som vill göra lite jobb själv, ska försöka göra en film på honom. Vi har även "nygammal" häst, Possan 7år e: Crelido - VDL Campbell - Cortus, Possan var hos mig i träning under 1,5års tid, redan då var hon väldigt känslig att komma upp på o jag minns att jag tuggat grus flera gånger vid just uppsittning, hon blev som en bockmaskin o jag hade ingen chans att sitta kvar. Hon röntgades o det visade sig att hon hade svår kissing spines, ägaren chansade o opererade henne eftersom hon var oridbar o operationen lyckades, nu har hon rehabiliteras i 6mån tid o det var dags för henne att komma tillbaka, helt galet, som en helt ny häst, lugn o avspänd med massa glimt o glädje i ögonen, jag är verkligen glad både för Possan o hästägarna skull. Ny i gänget är även Casidu 7år e: Cassini 2 - A - Dur, Casidu ägs av min elev Clara Bacher o är köpt av Eva o Lars Kramer i Danmark. Han har tävlat internationella 1,35 o kommer vara Claras nästa stjärna. Han står hos mig i full träning o Clara kommer o rider honom ca tre dagar i veckan, perfekt koncept tycker jag. Nu till den sista nya hästen. Diamond Dreams, nu även kallad Diddi. Diddi är ett 5årigt fölsto e: Diamant de Revel - Cardento, samma som mina vita älskling, känn ingen press Diddi =) Skämt åsido. Diddi ägs av mig o min bästa väl Julia Persson, vi är så glada att vi fick möjligheten att köpa henne av Hannetorp Gård efter att ha suktat efter henne hela året. Diddi fick Diplom på 3års Testet o löshoppade helt magiskt, nu hoppas vi att hon hoppar lika fantastiskt uppsuttet, har bara haft henne i två veckor o än så länge gör hon mig inte besviken, har hoppat två gånger uppsuttet o känslan över hinder var grym, dessutom är hon en väldigt snäll o försynt tjej.

 

IMG_3482.JPG

Lycka till Lillis

IMG_3211.JPG

En glad Harry  

IMG_3067.JPG

Clara o fina Casidu  

 

IMG_3335.JPG

Välkommen Diddi

IMG_3340.JPG

Diddi är väldigt söt tycker jag