Galen vecka

FEM ja ni läste rätt dagars tävling förra veckan, kan ju säga att jag var rätt sliten på söndagen!

På tisdagen åkte vi till Ringsjön, Clara debuterade med sin häst Casidu, felfritt i 1,00 lätt som en plätt, så himla kul. Connie var felfri o även Charlie var felfri 1,10, nu börjar han bli redo för större uppgifter även om han var lite busig i Ringsjön. Oompa, ja vad ska man säga! Han for rundor både på framridning, framhoppning o inne på banan, kom inte i närheten av andra sidan på banan utan fick ta häng på den som tävlade innan, som tur var fick man vara tre inne på banan samtidigt, på någon konstigt sätt lyckades jag starta igång honom o klara mig runt 1,00 banan med 4fel, ingen sommarbete denna veckan heller....

Grevlunda, kändes skönt att lasta in dom lite mer rutinerade för att åka till Grevlunda tre dagar, Ice hoppade två 1,30 felfritt, vilken häst han är, grym! Thuresson hoppade också två 1,30, en med 8fel o en med 4fel, första dagen hade jag bytt bett o jag kan ju säga att det funkade överhuvudtaget inte utan han körde sitt egna race på banan o liksom bara hängde med, dag två hade vi det gamla bettet o då var det lite mer ordning på torpet o han hoppade superfint. Min vita älskade tjej hoppade en 1,30 o 1,35 felfritt, vet att jag tjatar men hon är helt outstanding! Grevlunda bjöd som vanligt på ett superarrangemang med en grym servering. Vi tävlar ca 35 veckor om året, det blir många hamburgare kan jag ju säga, därför har vi börjat poängsätta dom, Grevlundas var by far en 10:a, ingen har fått det på flera år!

På söndagen åkte vi till Karlskrona med dom lite grönare hästarna, Clara hoppade en felfri o väldigt fin runda i 1,10 med Casidu, Connie hoppade galet fint o felfritt 1,10 o börjar bli redo för 1,20 snart, fin häst det där. CT var lite väl kaxig o hade 4fel, ettan, sen hopapde hon som vanligt superfint. Ooompa var SNÄLL, fattar ni, skötte sig både på framhoppning o inne på banan, ingen bråk, inget bus o inget stök, felfri 1,00, nu blir det äntligen sommarbete för honom, hurra säger han!

IMG_3429.JPG

Jag, Clara, Oompa o Casidu, glatt humör