Danmark o Stensäter

Förra helgen åkte vi på meeting i Danmark, Herlufmagle med fem hästar, förutom att regnet bara ÖSTE ner fre o halva lör var det en väldigt fin o mysig tävlingsplats med goa o glada funktionärer. Banorna upplevde jag som svårade både tekniskt o höjdmässigt än Sverige o framförallt var bansträckorna mycket längre vilket är perfekt för unghästarna att få lite tävlingskondition.

5 åringarna debuterade 1,15 lätt som en plätt även om Hugo hoppade till månen o tillbaka, nästa tävling går vi ner till 1.00 igen, fantastiska häst. Charlie hoppade bäst o felfritt sista dagen vilket är hur kul som helest eftersom han bara är 5år o jag trodde han skulle vara trött. Ture 6år debuterade 1,30 med 4fel i båda rundorna, han börjar växa i sin kropp o hoppade riktigt bra hela helgen. Bruna Nova hoppade under helgen felfritt 1,25 o 4fel i 1,30, så sjukt rolig hon är att rida på nu, backar av, hoppar igenom hela kroppen o alltid spetsade öron, love her. Vita Nova hoppade 1,35 felfritt o 1,40 med 4fel, inga ord behövs mer än att hon är magisk, dom fel hon gör är pga av mig, mer lyhörd häst får man leta efter.

Summerar Danmark med att hästarna har fått en väldigt fin erfarenhet för framtiden, dessutom hade vi väldigt trevligt i Teamet med vänner, elever, familjen o hästägare. Även ett stort megatack till Teamet på hemmaplan som höll ställningarna.

Kl 23 var vi hemma på söndagen o dagen därpå åkte vi til Stensäters fina anläggning med Ice för att hoppa en 1,30, har aldrig varit i Stensäter innan o dit kommer jag åka igen, superfint! My hade trimmat Ice fint på söndagen o han hoppade felfritt, han är så grym den där Ice.

Nu är det två kaosveckor framför oss, åka iväg med kunder, tävla två-tre dagar/vecka, 3års Test, Kvalitetstävlan med 4åringarna, visa hästar, åka iväg o löshoppa/rida 4åringar, vänta på föl, sova, äta, ja ni vet =)

Vi hörs igen!

Hugo, one of a kind

Ice 1,30

Fler filmer på alla grymma hästar finns på youtube: saransara84