Skyrup ons-tors

Förra veckanåkte vi till Skyrup ons o tors, ja herrgud vilket väder vi fick, regn o megablåst. På onsdagen var det 4åringarna som åkte dit. Kaos med Bella, hon visade sin extremt envisa sida som hon har o bestämde sig för att parkera, bara att utgå. Oompa var megaspänd men duktig, smet vid sidan vid hindret som stod vid tältet som fladdrade i vindan, dessa småbarn alltså, så mycket dom ska lära sig. Carrera debuterade 1,00 med 4fel, en stabil runda o hon är väldigt stabil i huvudet, mycket tack vare att uppfödaren hanterat henne från den dagen hon föddes, heja Kerstin (uppfödaren)

På torsdagen öste det ner igen, fast lite mindre blåst. Ice hoppade en superfin 1,30 felfritt o färdigkvalad till Falsterbo, wow vilken häst han är. Även Ture hoppade felfritt 1,30 o visade upp väldigt fin hoppning, så glad jag var, grymma hästar! 

IMG_2824.JPG

Nu får de va nog, inga fler flistäcke till Oompa  

 

IMG_2847.JPG

Glatt humör o grymma hästar o hästägare