3års Test o Kvalitetstävlan

Då var årets 3års Test o Kvalitetstävlan över. Vi visade två 4åringar. Carrera hoppade 7-8, väldigt kul på en väldigt fin häst. Vår egna Oompa hoppade 7-7, det är jag väldigt nöjd med, kunde bli både flipp el flopp det visste jag. Började inte så bra när han sprang ut två gånger från framridningsridhuset, redan där tänkte jag flopp men han höll nerverna i styr o jag är väldigt stolt över honom, gangstern =)

Vi visade tre 3åringar, Kinne e: Boss VDL - Feliciano som hoppar tekniskt väldigt bra men är lite bekväm o långsam fick 6,5 - 7,5, lite snålt tycker jag, vi behöver inte jaga honom men han tar de lite lugnt o är väldigt självsäker, det tycker jag är en bra egenskap iallafall. Virvelvinden Lilli e: Al Cendo - Cortus är lite samma som vår Oompa, kunde bli flipp el flopp, men herregud vad hon hoppade 7,5 - 8,5, lugn o sansad, stor guldstjärna till henne. Vår egna kanonkula Bubblan e: Magic Park - Cuper - Cardento hoppade 9 - 9,5 o kvalade till Rikssto o Breeders Finalen, älskade lilla häst, vilken teknik, scope, försiktighet o hjärta hon har, dessutom trampa hon av sig en sko lilla dockan men hoppade glatt vidare, så himla kul att vi fött upp henne själva.

Glatt humör o glada hästägare på plats, ni ska vara stolta över era fina hästar!

Tack till teamet o extra tack till My som gjorde ridprovet

Tog lite fina bilder på alla:

 

IMG_2872.JPG

Oompa

 

IMG_2871.JPG

Carrera

IMG_2893.JPG

Kinne

IMG_2914.JPG

Lilli

IMG_2929.JPG

Bubblan