Skabersjö o Glad Påsk

Först o främst vill jag önska alla hästägare, kunder, team osv en riktigt GLAD PÅSK! Vi har faktiskt haft tävlingsfritt i Påsk, när hände det senast undrar jag? Var en innetävling jag var anmäld till men nu har alla hästarna fungerat så fint inne så vore det tråkigt om någon skulle avsluta innesäsongen men en dålig erfarenhet, nu laddar vi för UTESÄSONG, äntligen!

Förra helgen var vi i Skabersjö som var en riktig 4fels helg, alla hoppade fint men en bom ramlade varje runda, så är det ibland, en liten extra guldstjärna till Connie som debuterade 1,10 med just 4fel, har en känsla av att jag inte kommer få ha kvar henne så länge till, oj vad hon börjat hoppa fint! Guldstjärna även till grymma Ice som debuterade 1,30 med 4fel, mitt fel såklart. Kom lite kort till en oxer ur sväng. Bruna Nova debuterade också 1,30, med 8fel, fast kändes som 0fel, superfin känsla, blev vara lite het på slutet o då kan fortfarande bommar ramla! 

Den absolut största guldstjärnan gick till min Vita Nova, endast 7år o debuterar 1,40 felfritt, she makes my day, every day! Magiska häst

En ny tjej har kommit i träning, Bella 4år e: Balou du Rouet - Raphael, en tjej jag tror väldigt mycket på o har även massa karaktär vilket jag verkar falla för =)

Nu laddar vi för en vecka med kaos, åka iväg men 3åringarna o löshoppa, tävla två dagar, hovslagare, träning o en massa annat, tur jag har världens bästa team då blir det mer "organiserat kaos"!

 

IMG_2453.JPG

Ute på tur, aldrig sur