En till häst såld o Karlshamn X2

I veckan vinkade vi av fina Lillekalle 6år e: Cohiba som är såld till England till Ludwig Svennerstål, vi säger lycka till. Jisses vad jag sålt många nu, börjar bli tomt i stallet, mycket bra drag efter fina hästar, kul! Boxen var inte tom länge dock, en ny tjej kom idag en 4åring e: Balou du Rouet, hon ska vara fantastiskt fin dessutom vacker som en tavla, men skarp precis som alla Balouhästar, vi får se vad jag skriver här nästa vecka =)

I helgen åkte vi till Karlshamn med full bil både fre o sön, hästarna har hoppat väldigt fint även om 5åringarna var spända. I Karlshamn kommer läktaren väldigt nära o det är inte bara dom "närmst sörjande" där utan en hel del publik vilket 5åringarna aldrig stött på innan, en bra erfarenhet helt enkelt. Som vanligt fint byggna banor av Fredrik Malm, o han skämdes minsann inte, var rätt stort tyckte jag. Ice tävlingsdebuterade för året o var felfri 1,20, inte tävlat sedan Breeders finalen 2016 men det märktes inte, han hoppade superfint med stort självförtroende! Min vita pärla hoppade felfritt o magiskt i 1,30 avd A, synd bara att unghästryttaren drog på sig 4 tidsfel, dels för jag var sen över starten o dels för jag gillar att cruisa =)

I veckan ska vi iväg med 4åringar för första gången, håll i hatten! Vi brukar åka till Royne o Sofia, klarar dom trycket där klarar jag nog 90cm i Fjälkestad på sön.

IMG_2154.JPG

Hej då Kalle, lycka till