Skabersjö, Osby, nya hästar, Pay and Jump o Maria Gretzerträning

Alla hästar igång nu, väldigt lite fritid men så roligt o oj vad fina hästar jag har.

Förra helgen var vi i Skabersjö där bla Ture gjorde en fantastisk 1,20, film här nedan, även Bruna Nova hoppade en klockren o felfri 1,20. 

I helgen var vi i Osby, där hoppade Charlie en 1,10 felfritt lätt som en plätt o även Lillekalle gjorde en väldigt fin o felfri 1,20, en väldigt kall o regnig dag men vad gör det när hästarna hoppar felfritt.

Igår var vi i Flyinge där Bob 5år e: Verdi - Cortez "tävlingsdebuterade" på Pay and Jump, rätt coolt av en häst som bara varit hemifrån en gång går in i Flyinges stora ridhus o hoppar lugnt o fint runt 0,90 cm felfritt, tror mycket på Bob o det ska bli spännande att jobba vidare med honom.

Nu är även träningarna igång, både för Mollis o Maria Gretzer, som jag längtat. Var hos Maria förra veckan med tre hästar, knepiga o som vanligt väldigt bra övningar, är så glad o tacksam för mina grymma tränare som lägger ner så mycket tid o energi på mig!

Jag har glömt att presentera två nya hästar som kommit:

Carrera S, fölsto 5år e: Camaro M - Qalle, uppfödare o ägare: Kerstin o Ingrid Steensland. Vi hade Carrera som 3åring o visade henne på 3års Testet där hon fick Hoppdiplom, nu har hon varit hemma o varit mammaledig, har ett fantastiskt fint stoföl e: Diarado, kul när uppfödare satsar på både bra hingstar o på professionell utbildning. Carrera är under inhoppning o jag tror inte att hon kommer göra oss besvikna, en häst med mycket motor o nerv, ser fram emot kommande uppgifter med henne.

Kinetic Quest, 3år e: Boss VDL - Feliciano, uppf o ägare: Bebban Wachtmeister. Kommer ni ihåg Summer Quest? Ett svårklasssto som var som en kanonkula o vann hur mycket som helst med både Therese Svedlund o Nica Wachtmeister, det är hennes avkomma, lite att leva upp till men det tror jag absolut han kommer att göra, första löshoppningen är gjord o vilka framben! Kinne matchas mot ett ev 3års Test, han är väldigt snäll att rida o redan väldigt omtyckt av alla.

Slut för idag tack för idag, i helgen är det Skandinavium men jag valde att åka till Åstorp med 10 hästar istället =)

Vi hörs igen!

 

IMG_1665.JPG

Ett regnigt Osby

 

IMG_1688.JPG

Mys efter ridning med Carrera  

 

IMG_1634.JPG

En väldigt trött Charlie efter Maria Gretzerträning

 

IMG_1536.JPG

Nöjd Brun Nova efter en felfri 1,20 i Skabersjö 

IMG_1689.JPG

Världens bästa mamma som bakat bullar till oss, mums

 

 

IMG_1446.JPG

Kinne är en myskille

 

IMG_1628.JPG

Mitt gudbarn Kitkatt kom o hälsade på en dag, hon är galen i hästar precis som jag

 

IMG_1624.JPG

Mys o solen

 

Glöm inte att följa oss på instagram: saransara84. Där lägger jag ut dagliga uppdateringar