Helsingborg o Lillhagen

Förra helgen var vi i Helsingborg på fredagen med fyra pigga nyblivna 6åringar för att hoppa en 1,20. Bonbon hade 8fel o la det mesta av sin energi på framhoppningen, har lite att jobba på att göra honom snabbare o spänstigare, Ture hade 4fel o hoppade strålande, fick ett bakbensfel på en linje på långa fem där jag var lite sen på dom tre första sprången. Lillekalle hoppade väldigt fint fram tills näst sista där han kollade på stora TV skärmen o lurade mig en gång o smet vid sidan, dock var ridbarheten bra så det gör mig inte så mycket, Bruna Nova gjorde en fantastiskt felfri 1,20, bästa någonsin till o med, hon har börjat ta mer tid på sig o kändes verkligen superfin, så himla roligt, älskar hennes inställning till arbete, alltid spetsade öron!

På söndagen åkte vi till Lillhagen, har aldrig varit där inne, vilket ställe, trevliga funktionärer, mycket fint underlag o fina unghästbanor byggda av Jonas Holmberg, dit kommer jag åka fler gånger. Harry o Connie gjorde varsin felfri runda, dom lär sig hela tiden o båda var jätteduktiga. Glöm inte att Harry är till salu, väldigt fin häst. Lillemannen hade 4fel o vi kämpar på med hans framåtbjudning. Hugo gjorde en felfri runda, WOW, vilken stjärna han är, älskar honom!

Vintern har kommit till Skåne, fy så kallt vi har de, längtar till våren ännu mer nu

Bruna Novas fina runda:

 

 

Connie var väldigt nöjd efter sin felfria runda

Connie var väldigt nöjd efter sin felfria runda

IMG_1501.JPG

Kom igen nu våren, kämpa.