Uppdatering

Sådär ja, då har det gått alldeles för lång tid IGEN, därför tänkte jag skriva en liten rad om varje häst:

Vita Nova fick några veckors lugnt jobb efter Breeders därefter gjorde vi en 1,35 klass i Skabersjö där hon hoppade felfritt o visade upp sin magiska hoppning, hon är verkligen en riktig pärla! Jag har valt att inte tävla henne mer i år utan nu ska vi "tura" lite för att sedan få någon vecka ledigt över jul, vi ska även på vet check hos Jonas Tornell nästa vecka för att stämma av.

Turesson har som jag skrev o förra inlägget fått en liten skada på ett ligament i höger fram så det bli skrittmaskin några månader för honom, jisses vad pigg han är, vi betar på eftermiddagarna i trädgården o då får man passa sig så det inte kommer en skola ovan mark.

Hugo avslutade säsongen med att vara felfri både 1,10 o 1,20 i Flyinge, no words needed, älskade häst, film nedan från Helsingborg 1,20:

Rut som är ny i gänget ska jag presentera, hon är ett 6årigt fölsto e: Skovens Rafael - Cortus - Furidant, uppf o ägare: Anders o Gunilla Håkansson, Rutan har gått Breeders i dressyr, ja ni läste rätt o var även kvalad till Elmia men nu ska hon bli hopphäst (mycket roligare ju), Rut hoppade 8 på Kvalitetstävlan vilket gör att det nog inte kommer bli så himla svårt att göra henne till hopphäst, Rut är en frisk fläkt o pigg VARJE dag, en evighetsmaskin, när jag rider henne känner jag mig sjukt proffsig o det känns även som vi svävar fram, mina hopphästar är ju inga direka gångartsmatadorer någon av dom =)

Oturförföljda Bob har ännu en gång fått en mindre skada, inget allvarligt men känns som vi aldrig riktigt kommer igång, men nästa år Bobben då ska vi visa dom!

Charlie har fortfarande lite semester, är långhåriga o njuter av heldagar i hagen, men snart ska han igång igen för ett vinterjobb.

Diddi har tävlingsdebuterat, 0,90 cm, felfritt, vilken pingla, grymt försiktig o visar massa förmåga, längtar till 2018 då hon ska tävla mer, ju mer jag rider henne dessto hetare blir hon, en tjej som älskar att jobba, sånt gillar jag!

Connie har debuterat 1,30, rev i trekombinationen som vi hoppat väldigt lite o framförallt aldrig på den höjden, gillar verkligen hennes inställning, hon har blivit så "vuxen" på något sätt, tog 1,30 uppgiften med ro så nu ska vi bara skaffa mer rutin där.

Possan tävlar på i 1,30, hoppade i Lund med ett nedlag där jag kunde suttit upp mer på 4 korta, nästa år blir det definitivt 1,40 med henne, det ser jag fram emot!

Candy o Dansken tävlar Clara på i 1,20 klasser, ibland tävlar även jag dom, väldigt skönt med några lite äldre att rida på, även om Dansken stundtals beter sig som en vild 4 åring. Candy agerar även förskolelärare till inridningshästarna o går framför dom, tack Candy för du är så snäll!

Bruno 4år e: Verdi är tävlingsklar, har varit iväg på bortaplan o hoppat så nästa år är det bara att tuta o köra, Bruno har ett stort fint hopp men trimningen o styrkan får vi jobba ännu mer på, såklart.

Vito 4år e: Quality Time - Irco Mena - Little Boy har även han tävlingsdebuterat, med ett nedslag på 1:an, han hade mest bry med att titta ut genom dörren i anridningen, så mycket dom ska lära sig, Vito är till salu, en häst som är väldigt försiktig o har ett härligt o starkt avstamp, såklart är han grön men lite får man ju ha att jobba på =). Han är en häst för framtiden!

Oompa vilar sig i form, bävar för den dag han ska igång igen, det blir efter nyår, gangstern, iallafall har han hållt sig inne i hagen nu ett tag, ett litet pluspoäng ändå får jag nog säga.

Carrera går från klarhet till klarhet, har hoppat tre st felfria 1,10 redan o har försprång för nästa år då hon går som 5åring, Carrera är till salu, en häst som har det alla söker efter, scope, försiktighet o ridbarhet!

Piffen "Robins häst" (vår men Robin har henne) e: Cabachon - Cardento - Irco Marco är inhoppad o visar försiktighet, spänst o scope, riktigt riktigt kul, är lite varm i pannan men hellre de en en segpropp.

Tore 2år är nu inriden o har åkt hem till sin ägare, löshoppningsfilm ligger på min instagram: saransara84, vilken häst!

Två nya tjejer har kommit för inridning, vi vet inte vad dom heter men vi kallar dom Bläsen e: Conthinder - Electro o lillasyster Brun e: Conthinder - Al Cantino, båda är kusiner med Vita Nova, dom är väldigt lite hanterade så vi börjar om från början, väldigt vackra o sportiga båda två iallafall.

Anna som jobbade hos mig innan är den som hjälper oss i år med inridningshästarna o hon gör ett kanonjobb!

Det var nog alla tror jag. Ice o CT är hemma hos sina ägare o vilar. Avelsstona o dom yngsta unghästarna njuter på lösdrifterna, just ja, jag köpte ett nytt avelsto tillsammans med Kristina en hästägare till mig e: Cardento - Telescop (Robin Z) - Magini, hon är 11år, ett selektionsto o hoppade 8-9 på sitt 3års Test, har en skada i nacken efter ett trauma o kan nu bara vara mammahäst o det ska hon förhoppningsvis få lov att vara i många år framöver, välkommen till oss Cegra!

Annars går dagarna mest i lerans tecken, aldrig har jag längtat efter våren så mycket som nu.

Nu kör vi enda in i kacklet några veckor till sen tänkte jag faktiskt ev kanske ta någon EM ledigt

Nej nu ska jag tända mina advetsljusstakar, älskar jul o allt som har med jul att göra! 

IMAGE.JPG

Bruno gör lersmycke till oss nästan varje dag

IMAGE.JPG

Nöjd efter sin debut, Vito  

IMAGE.JPG

Inte ens Majlis vill vara ute utan ligger hellre här

IMG_5189.JPG

Nya fina tjejen, Cegra  

IMG_4001.JPG

Det enda som värmer nu är att titta på sommarbilder