Nu lugnar de ner sig, nope

Trodde jag iallafal, men dec kanske.

Anna jobbar på väldigt fint med inridningarna av 2åringarna Tore e: Cabachon - Santa Cruz VDL o Kerstin e: Balou du Rouet - Cardento, dom är snälla men så mycket dom ska lära sig, vi har även löshoppat o vi gillade verkligen vad vi såg! När Tore o Kerstin är klara kommer två nya, ingen rast ingen vila.

Vi har hunnit tävla i både Karlshamn, Osby o Helsingborg. Carrera som är till salu har gjort två superfina o felfria 1,10, den som köper henne har verkligen ett litet försprång då hon får lov att gå som 5åring nästa år, verkligen en fin häst det där. Possan har hoppat felfritt 1,30 o visar väldigt fin hoppning, snart ska hon ta ett steg upp till 1,35, spännande. Vad som är lite extra kul med Possan är att när hon var ung var hon en riktig avkastarkung o det visade sig natt hon hade svår kissing spines som gjorde att hon hade jätteont, ägarna valde att operera o rehablitera henne o nu känns hon som en helt annan häst, så himla kul! Tänk om flera hade gjort så, att man ger hästen en chans o inte bara ser problem o dömmer ut. Connie har även hon hoppat superfint med ett retligt nedslag på sista hindret TRE 1,20 i rad, har helt klart gått troll i det där. Nu hoppar hon 1,20 på ett väldigt avspänt sätt så även hon ska ta ett kliv upp till 1,30. Clara min elev har debuterat 1,20 med sin fina häst Dansken felfritt, grymt bra jobbat! Hugo har hoppat fantastiskt vilket han alltid gör o nu har vi börjat hoppa 1,20, att hoppa honom känns som att flyga, ibland flyger vi fortfarande iväg lite väl mycket =)  men ridbarheten blir bara bättre o bättre för varje vecka, riktigt kul!

Robin jobbar på med Fiffi, 4årigt fölsto e: Cabachon - Cardento - Irco Marco som nu hoppar en liten bana i galopp o visar stor talang, planen är att hon ska iväg o hoppa två gånger på "annat ställe" under nov sen vila igen i dec, jag gillar att rida unghästarna framförallt dom som är mellan 3-5år i omgångar, man jobbar på lite hårdare två månader sen en månads vila, har aldrig varit med om att unghästar mått dåligt av vila, det skulle väl vara Oompa Loompa då men han har man ju fått för sina synder =)

Även Vito 4år e: Quality Time - Irco Mena upp o ägare: Camilla Strömberg börjar bli startklar, en häst som är till salu, är extremt försiktig men fortfarande lite grön, även Camillas andra häst Bruno 4år e: Verdi - Cortez har börjat hoppa banor, en välhoppande kille som är supercool i huvudet, ska bli spännande att jobba vidare med honom. Julias o min prinsessa Diddi ska förhoppningsvis tävlingsdebutera i helgen, imorn åker vi till Royne o Sofia för en "examen", där finns alla möjliga sorters hinder o känns lite som "tävling" att komma dit.

Nu har jag varit borta från Maria Gretzer träningarna alldeles för länge för jag börjar få långa tyglar så det börjar bli dags att åka dit igen =)

Ha en trevlig kväll!

Possans fina 1,30 runda

Carrera 1,10 i Osby

Flygande Hugo

Min elev Mathilda som debuterade 1,20 i Osby, felfritt o lätt som en plätt, Pelle e: Quite Easy har hon köpt av mig, grattis till en fin runda 

Min elev Mathilda som debuterade 1,20 i Osby, felfritt o lätt som en plätt, Pelle e: Quite Easy har hon köpt av mig, grattis till en fin runda 

IMG_5094.JPG

Possan, nöjd o glad