Breeders

Då var Breeders över för i år, med oss hade vi fem fina hästar, sex var kvalade men vi valde redan efter årets 3års Test att inte delta med Bubblan, hon är dräktig med Conthargos så att ta med henne var aldrig ens ett alternativ. Vi börjar med 5åringarna, Charlie hoppade 4+4, ett riv i varje plus lite tidsfel, är väldigt nöjd med hans prestation, han gör verkligen så gott han kan trots att kroppen inte riktigt är med honom, han vill så gärna göra rätt för sig o det är definitivt en av hans absolut bästa kvalité, ett fantastiskt huvud o en riktigt arbetsmyra.  Med lite vila o massa styrketräning blir detta kanon. CT hoppade med två nedslag båda rundorna, är väldigt nöjd med henne också, vi får tänka att hennes tävlingskarriär började på allvar så sent som april i år med 1.00 klasser, riven kom pga av lite brist i kommunikationen mellan oss, hon tycker hon fortfarande kan lite bättre själv o jag tycker vi ska samarbeta lite mer =) Nu är hon hemma för en välförtjänt vila o ska smälta allt hon lärt sig på kort tid. Jag tyckte personligen 5års banorna var aningens för tuffa, det absolut svåraste på flera år o det var jag inte själv om att tycka, mycket brutna o svåra linjer vilket är rätt svårt med en 5åring. 6års killarna Ice o Ture var också med. Ice hoppade med ett nedslag i båda rundorna, ja vad ska man säga, en bom faller så lätt, iallafall i andra kvalat, det va en nätrullare i trekombinationen på B, kanske skulle jag suttit upp ännu mer på B o hjälpt honom lite till, i första kvalet rev vi ett intill väggen, han drog lite in mot arenan o jag fick trycka på lite o fick ett frambensfel, men i båda kvalen hoppade han lika fantastiskt som vanligt! Ture var inte alls i form, hoppade dåligt första dagen o kändes matt, andra dagen likadant o jag valde att ringa veterinären direkt dagen efter, det visade sig att min magkänsla sa rätt, han var inte 100% fräsch, är så glad för mina veterinärer Jonas Tornell, Johan Lenz o Björn Rahm som hjälper mig med alla ministjärnor så dom mår bra o får ett proffsigt omhändertagande. Vita Nova hoppade 7års, vilken häst, magisk, älskar henne! Felfri i kvalet o ett nedslag i Finalen där vi slutade 8:a, hon är så fin att jag nyper mig i armen varje dag!

IMG_5030.JPG

Vita Nova, finaste tjejen

IMG_4971.JPG

CT redo för vet bes

IMG_4991.JPG

Mys i stallet, Maria med sin fina Ture  

IMG_4977.JPG

Mamma fixar alltid maten när vi är ute o tävlar, en klar favorit är hennes smoothie, mums