Årsdebut

I helgen var vi två dagar i Åstorp, är väldigt glad att det var några plusgrader o uppehåll! Åstorp har en fin anläggning med tre ridhus, alltid trevligt att komma dit. Jonas Holmberg byggde o som vanligt var banorna väldigt bra, unghästanpassade o fina att rida på. På lördagen gjorde Harry o Connie tävlingsdebut. Harry som är till salu hoppade felfritt o Connie 6år e: Cabachon - Cortez hade ett nedslag. Är väldigt nöjd med deras uppförande även om det stundtals var lite stökigt vid sadling o uppsittning =). Lillemannen lurade mig en gång o sprang förbi ett hinder, vi gjorde en liten volt o hoppade sedan allt felfritt, gangster! Hugo hoppade felfritt 1,00, magiska häst, älskar honom!

På söndagen gjorde 5åriga Charlie sin 1,10 debut, felfritt, wow vilken häst! Lillekalle börjar sakta men säkert förstå det här med att han inte kan göra som han vill längre, ridbarheten börjar sitta där, iallafall år höger, i vänster varv har vi lite svårare men vi jobbar vidare, hoppningen är det iallafall inget fel på.

Nu är säsongen igång o det känns jättekul, har verkligen så galet många fina hästar i stallet, det ska bli ett spännande år!

Här kommer lite filmer från helgen:

Älskade Hugo

Grymma Charlie

IMG_1237.JPG

Teambuilding med bästa teamet förra veckan, skidor i Vångabacken, vilken härlig kväll vi hade, efteråt grillade vi hamburgare