Fullt ös

Då har 2017 dragit igång, 12 hästar igång redan o jag längtar verkligen till tävlingssäsongen drar igång. Några har börjat hoppa o jag måste säga att ALLA hittills känns tre klasser bättre än förra året, tänk vad vila kan göra underverk för den unga hästen!

Träningarna för Maria Gretzer börjar om tre veckor o det ser jag definitivt fram emot, förra veckan var vi på "mingel" på Pihlegården med alla härliga människor jag tränar tillsammans med, en fantastiskt trevligt initiativ av Maria o vi fick lite Teamkänsla.

Glöm inte alla fina hästar vi har till salu:

Flight som är på filmen här nedan där han var felfri i årets sista tävling i 1,25, en riktig läromästare som är busenkel att rida, ställer upp o dessutom är väldigt snäll o lätthanterad i både ridning o hantering

Bruna Nova som nu blivit 6år o har flera felfria 1,20 på "svåra" tävlingar, ett riktigt framtidsämne som dessutom är fantastisk rolig att rida VARJE dag, alltid spetsade öron o en riktig arbetsmyra!

Lillekalle 6år, en häst med massor av scope, försiktig o älskar att hoppa, men behöver fortfarande lite mer markjobb för att stärkas.

Tor 6år, en häst som varit outvecklad i kroppen men nu börjar ta sig, en väldigt snäll häst som vill göra sitt jobb, kommer vara redo för 1,20 till våren.

Camarin 4år e: Camaro M - Electro, hoppade 7-7 på 3års test, klass 1, en väldigt känslig häst med mycket nerv, hoppar mjukt o trevligt, har en röntgenförändring som gör att det är lite reducerat pris.

Highwayman 5år e: Clearway - As de Thurin - Little Boy, Harry gör tävlingsdebut nästa helg, grymt fin häst, kolla in löshoppningsfilmen nedan, KLASSHÄST!