Lund, Skyrup, Kvalitetsbedömning o nya hästar

Nu har det blivit lite dålig uppdatering igen, sorry!

Vi har hunnit med Lund där 4åringarna hoppade en 1,00 lätt o felfritt, Lillemannen var också med o hoppade 0,90 med 4fel. Vi var även i Skyrup där bla Bonbon kvalade klart till Breeders, grymma häst. Många var lite spända där o det blev inte så mycket felfritt, inte heller några jättestora grejor men överlag lite spänt o då fick vi ett o annat nedslag men dom fick väldigt mycket rutin o erfarenhet o det är minst lika viktigt för unghästarnas framtida uppgifter.

Vidare till Kvalitetstävlan i Bollerup. WOW säger jag bara! Hugo o Charlie, vilka stjärnor. Hugo fick Hoppdiplom o kom på andra plats o Charlie hoppade 8-9 o slutade 4a, tyvärr inget Hoppdiplom då han fick en 6a på ben, riktigt surt, han var värd det! Dressyrmomentet var väl inte direkt att skryta om men jag lyckades få en o annan 7a =)

Två nya hästar har kommit till mig för träning, det är Bob 4år e: Verdi - Cortez o hans kompis Connie 5år e: Cabachon - Cortez, uppf o ägare: Björn Skogsberg, fina hästar o jag ser fram emot att börja jobba med dom.

I helgen blir det två dagars tävling o det ser jag som vanligt fram emot!

 

 

Alltid kul att bli omnämnd i tidningenridsport, fina Charlie      

Alltid kul att bli omnämnd i tidningenridsport, fina Charlie

 

 

Nöjd Hugo efter sitt Hoppdiplom     

Nöjd Hugo efter sitt Hoppdiplom  

 

Fina Bonbon    

Fina Bonbon 

 

Välkommen Bob   

Välkommen Bob

 

Välkommen Connie     

Välkommen Connie