Veckan som gått

Så då var vi snart fullt igång igen, känns faktiskt riktigt skönt med lite rutiner igen =)

I helgen tävlade vi i Ringsjön på fredagen, helt galet varmt o det var inte en vindpust, trots detta var hästarna galet pigga! Lillekalle gjorde en fantastisk 1,20, tur för honom det för han spexade omkring rätt rejält på framridningen o jag satt riktigt löst några gånger, skämt åsido, jag är hur som helst väldigt nöjd med honom, förhoppningsvis har han busat av sig till nästa tävling. Leif är tillbaka efter en ledbehandling o gick en 1,20 med 4fel, fin känsla, rakt o fint, fick ett nedslag utmed staketet, han såg väl något i buskarna som han hellre tittade på än hindret. Min o Julias Bruna Nova hoppade en 1,10 felfritt, wow vad hon utvecklats, nu känns inte 1,20 inte alls långt borta, jag har valt att låta henne hoppa omkring i en hel del 1,10 klasser för att inte vara så dramatisk, hon vill så mycket men har inte haft styrka än att trycka ifrån med bak utan tagit fart men nu tog hon mer tid på sig o känslan var sjukt bra! Min extremt tjocka Bonbon var inte helt oväntat inte alls lika pigg som dom andra men trots detta hoppade han felfritt 1,10 han också, han är faktiskt rätt grym min pralin.

 

Igår åkte vi till Gärds där Katta 6år (fölsto) skulle tävlingsdebutera, vi hoppade en 1,00 klass felfritt o hon var superduktig, även allt annat runtomkring funkade kalas, lastning, uppsittning, uppvärmning osv. MVG i allt så att säga. Tor var också med o hoppade 1,10, 8fel men en bra känsla, var nästan inga felfria o man var "placerad" på 4fel, så himla konstigt att nästan inga hästar hoppar bra ute på Gärds.

Vad har mer hänt? Jo det har kommit två st försäljningshästar i stallet, båda har hoppat 1,30. En 10åring e: Quite Easy o en 9åring e: Hip Hip, verkar vara två schyssta killar, lätta att rida, försiktiga, modiga o enkla att ha med att göra. Tänkte jag skulle tävla dom i helgen. Vet ni någon som söker en häst enligt beskrivningen tveka inte att hojta till, vettigt pris dessutom o röntgade u.a förra veckan.

Idag satte jag även igång 4åringarna efter 2 månaders bete, dom kändes helt sjukt bra, så himla mjuka i kroppen o framåtbjudningen var på topp, längtar tills om två veckor då jag ska börja hoppa dom.

I helgen kör vi Munka - Ljungby i två dagar!

Vi hörs!

Charlie 4år e: Favorit Ask  

Charlie 4år e: Favorit Ask  

Chili con Kannan, sötnöt

Chili con Kannan, sötnöt