Tävling, träningshoppning, såld häst, ny häst o löshoppning

I lördags åkte vi till Hässleholm o tävlade med fyra hästar o alla var felfria, dom var verkligen superduktiga allihopa. Tor hoppade 1,00 o har verkligen börjat koppla ihop huvud o kropp, riktigt kul att vi är på väg åt rätt håll nu, ett par 1,00 till sen får det minsann bli 1,10, hoppningen finns där men kordinationen har inte funnits där innan som den gjorde i helgen. Ture debuterade 1,10 o var felfri, han visade grymt fin hoppning, är så glad för honom. Även Lillekalle hoppade fint o felfritt, riktigt stora flotta språng. Essi som är till salu hoppade också felfritt 1,10, nu är hon alldeles strax redo för 1,20, en riktigt försiktig häst som jag gillar väldigt mycket. Tyvärr var underlaget riktigt hårt så vi avstod söndagens klasser o åkte till Skyrupp o hoppade ute istället, o det ångrar jag inte en sekund, fy vad roligt det var att galoppera o hitta framåtlägen ur sväng. Till helgen drar utesäsongen igång o jag kan knappt bärja mig. I veckan var vi även på utflykt med 4åringarna som ska tävlingsdebutera på lördag, vi åkte till Skyrup o "låtsastävlade", man vet ju aldrig med dom där småstjärnorna hur dom kommer reagera, kommer vi ens iväg? Kan vi sadla? Sitta upp? Rida? osv. Men jag ska säga att jag är minsann stolt över dom, inga som helst problem, självklart var dom lite spända o stökiga men absolut inget mer än andra som inte varit hemifrån, så stora guldstjärnor till dom som hoppade runt varsin liten bana som om dom aldrig gjort något annat.

Vi har även börjat löshoppa en dag per vecka, 3åringarna ser jättefina ut o som det ser ut nu har vi 3st till 3års Testet i slutet på maj.

Dino är såld o har flyttat till sin nya ägare, vi säger lycka till, nu finns bara hästar från 7år o neråt i stallet, typiskt, vem ska jag nu har en mystur på i skogen med nu när Dino har åkt, jag räknar nämligen inte mantag, stolsits o kort tygel som mystur faktiskt =)

Vi har en ny kille i stallet som är till salu, mer info kommer. Han är 3år e: Camaro M - Electro, kusin till min Vita Novas o Julias Bruna Nova,  

Full rulle även denna vecka, det blir tävling på lördag o vi ska även hinna med att åka till Skyrup helst två gånger med olika hästar o hoppa.

Ha en trevlig kväll!

Fina Dino innan avresa

Fina Dino innan avresa

Mina duktiga medarbetare på väg ut på tur med 4åringarna Hugo o Charlie

Mina duktiga medarbetare på väg ut på tur med 4åringarna Hugo o Charlie

Kammen o duktiga My o Pappa

Kammen o duktiga My o Pappa

Nybadad Lillekalle, stallets största lortgris

Nybadad Lillekalle, stallets största lortgris

Var rätt mallig när jag tittade på web-tv på vår uppfödning Issi från GCT i helgen, han utbildade jag själv till plac i 1,50 innan han såldes till Mexico 

Var rätt mallig när jag tittade på web-tv på vår uppfödning Issi från GCT i helgen, han utbildade jag själv till plac i 1,50 innan han såldes till Mexico 

Duktiga bäbisar på utflykt  

Duktiga bäbisar på utflykt